۲۰۱۶ هکتار سکونتگاه غیر رسمی در قم وجود دارد

شهر بیست/ معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با بیان اینکه در قم ۲۰۱۶ هکتار سکونتگاه غیررسمی وجود دارد، گفت: پروژه‌هایی در ستاد بازآفرینی تعریف‌شده که باید با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، عملیاتی شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
۲۰۱۶ هکتار سکونتگاه غیر رسمی در قم وجود دارد
شناسه : 23064 | انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از شهرداری قم، غلامرضا جانقربان اظهار داشت: در قم ۱۳ هکتار محدوده خدمات شهری وجود دارد که طبق مطالعات راه و شهرسازی ۴ هزار هکتار آن بافت فرسوده است اما ۱۵۸۰ هکتار بافت فرسوده مصوب در قم داریم که ۱۳۰۰ هکتار بافت تاریخی است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم افزود: همچنین ۲۰۱۶ هکتار در قم سکونتگاه غیررسمی است، در این زمینه پروژه‌هایی در ستاد بازآفرینی تعریف‌شده که باید با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، عملیاتی شود.

جانقربان تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که در بازآفرینی داریم، بافت فرسوده در قم، حال خوبی ندارد، هرچند تجربیات ارزشمندی در احیای بافت‌های فرسوده داشتیم و در کشور مقام اول را در بازآفرینی کسب کرده‌ایم.

وی بیان کرد: بضاعت ما در مدیریت شهری بیش از این است؛ اگر دولت اعتبارات لازم را به شهرهای مذهبی و زائرپذیر طبق تبصره ۱۸ می‌داد تاکنون بخش زیادی از طرح انجام می‌شد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم خاطرنشان کرد: ازنظر مطالعه هیچ مشکلی نداریم و شهرداری در چند سال قبل اعتبارات را به این سمت سوق داده است، دراین باره دستگاه‌ها تا حد زیادی مشارکت داشته‌اند اما شهرداری دارای اعتبارات سالانه محدودی است.

جانقربان گفت: این اعتبارات در حد توان شهرداری به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در انجام طرح‌های بازآفرینی صرف می‌شد.

وی افزود: در ابتدای امر، بسیاری از شهروندان با اجرای طرح بازآفرینی، مقابله و مخالفت می‌کردند اما با انجام چند طرح مهم به‌ویژه بازگشایی چند محور به دلیل انجام تملکات، مورد استقبال مردم قرار گرفت.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم عنوان کرد: در اجرای طرح‌های بازآفرینی و اجرای ۱۳ محور مهم در شهر، رضایتمندی خوبی میان شهروندان ایجاد شد و خواستار توسعه معابر و محورهای دیگری هستند.

جانقربان تصریح کرد: مدیریت شهری امسال ۲۰۰ میلیارد تومان به دلیل اهمیت بازآفرینی و توسعه محورها اختصاص داده است و در اجرای طرحی مانند محور عمار یاسر در سال قبل، ۵۹۰ میلیارد تومان هزینه شد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از طرح‌های مهم، توسعه مساجد است و پروژه‌های فضای سبز در طرح تفضیلی در جوار این مساجد دیده‌شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم بیان کرد: قرار است در طرح بازآفرینی دو محور عمار یاسر و برقعی و بافت اطراف حرم عملیاتی شود و دراین‌باره اعتباراتی در نظر گرفته‌شده است.

نوشته های مشابه
پنجمین نمایشگاه «میثاق با ولایت» هیئت خادم الرضا(ع) برپا می‌شود
یزدی‌‌ها «قمپز» را شیرین کردند
برگزیدگان جشنواره «نامه نامور» در قم تجلیل شدند
آبیاری سنتی فضای سبز در قم نداریم
بررسی روند پروژه‌های منطقه یک قم
اجرای ۹۷ پروژه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در شهرداری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.