فواید و مضرات مصرف «کرفس»/ چرا مصرف «کرفس» در دوران بارداری توصیه نمیشود؟
ابوالفضل محمدکریمی در گفتوگو با خبرنگار «شهر بیست»، در رابطه با بایدها و نبایدهای مصرف کرفس، اظهار کرد: کرفس طبیعتی گرم و خشک دارد و ضد نفخ، بازکننده گرفتگی ها، عرق آور و ضد درد است.
وی با بیان اینکه مصرف کرفس در مبتلایان به بیماری صرع و تشنج ضرر دارد، تصریح کرد: کرفس حاوی مقادیر بالای ماده اگزالات است که این توانایی را دارد که از سد خونی مغزی عبور کرده و در بعضی قسمت های مغز آثار نامطلوبی را ظاهر کند.
عضو انجمن تغذیه ایران افزود: اگزالات در مبتلایان به سنگ کلیه باعث کمک به سنگ سازی می شود.
محمدکریمی با بیان اینکه متاسفانه امروز تبلیغات وسیعی برای مصرف دائمی و در مقادیر دارویی کرفس، آب کرفس و آب میوه هایی ترکیبی با کرفس صورت می گیرد، گفت: کرفس در مقادیری مثل یک لیوان آب کرفس، جنبه دارویی دارد و از دیدگاه دارویی باید در مدت زمان محدود و مشخص مصرف شود.
وی افزود: در مکتب طب ایرانی، مصرف کرفس، در دوران بارداری در میزان دارویی و مکرر مثل مصرف لیوانی آب کرفس، به دلیل سقط آور بودن توصیه نمی شود.
این کارشناس تغذیه با تاکید بر اینکه نباید بدن خود را در معرض آزمون و خطای خودسرانه قرار دهیم، گفت: همواره هدف پزشکان مکتب فضیلت گرای طب سنتی ایرانی در درجه اول حفظ و ارتقای سلامتی افراد بوده است.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 27 November , 2024