کشف ۱۶۷ کیلو تریاک در قم

شهر بیست/ فرمانده انتظامی استان قم از کشف 167 کیلو و 300 گرم تریاک و دستگیری 4 قاچاقچی مواد مخدر در قم خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کشف ۱۶۷ کیلو تریاک در قم
شناسه : 9800 | انتشار : ۲۳ تیر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عبدالرضا آقاخانی اظهار داشت: در پیگیری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم مشخص شد، اعضای یک باند قاچاق مواد افیونی قصد دارند با دو خودروی پژو ۴۰۵ و یک پژو پارس، محموله مواد مخدر را از جنوب کشور به قم منتقل کنند که بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان قم تصریح کرد: ضمن هماهنگی های قضایی، مأموران به محل های مورد نظر در محورهای مواصلاتی اعزام و با کنترل نامحسوس تردد خودروهای عبوری، سرانجام هر ۳ خودرو را شناسایی کردند.

سردار آقاخانی خاطرنشان کرد: در ادامه با تلاش مأموران، خودروها متوقف و با دستگیری ۴ قاچاقچی، خودروها نیز برای بازرسی به پلیس مبارزه با مواد مخدر استان منتقل شدند.

فرمانده انتظامی استان قم گفت: سرانجام طی بازرسی صورت گرفته ۱۶۷ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک در قالب ۱۶ بسته کشف و در نهایت متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی استان شدند.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.