مخابرات را برق گرفت!
به گزارش «شهر بیست»، رسول علی اصغرپور عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی در شرکت مخابرات استان قم برگزار شد، در پاسخ به پرسشی در خصوص قطع آنتندهی شبکههای تلفن همراه بعد از خاموشی برق، گفت: تجهیزات مخابراتی بسیار گرانقیمت و حساس به نوسانات برقی هستند، باتریها را در سایتها و مراکز قرار میدهند تا در زمان افت ولتاژ و جریان و قطع ناگهانی برق به تجهیزات ایستگاه آسیب وارد نکند.
وی تصریح کرد: باتریها اصلاً برای تأمین برق ایستگاههای مخابراتی نیست که انتظار داشته باشیم در صورت قطعی برق، مخابرات و اپراتورها موظف باشند مسئولیت قطع آنتندهی را بپذیرند؛ باتریها به منظور جلوگیری از ضربه شدید به تجهیزات مخابراتی در هنگام افت ولتاژ پیشبینی شده است.
سرپرست مخابرات منطقه قم تصریح کرد: متأسفانه قطعی برق ضرر سنگینی به تجهیزات مخابراتی وارد کرده و اپراتورها و شرکت مخابرات زیان شدیدی کردند.
علیاصغرپور اضافه کرد: سال گذشته با توجه به حساسیتهای انتخابات ریاست جمهوری، نیمی از باتریهای ایستگاههای مخابراتی در کل کشور نوسازی شد اما تقریبا ۸۰ درصد آنها به دلیل قطعیهای مکرر برق از بین رفت.
وی تصریح کرد: عمر هر باتری حدود ۳ تا ۵ سال است و بعد از تخلیه شارژ، حداقل ۲۴ تا ۳۶ ساعت باید شارژ شود در حالی که روزی یکیدو مرتبه برق میرود و امکان شارژ باتریها وجود ندارد و به همین دلیل عمر باتری کم میشود.
سرپرست مخابرات منطقه قم خاطرنشان کرد: دیزلهای مراکز عمده شهری و باتریهای سایتهای پرجمعیت و بااهمیت در حال نوسازی هستند تا در زمان قطع برق با مشکل کمتری در خدماترسانی مواجه شویم.
خبرنگار: محمد مهدی عنایتپور
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 17 May , 2025