اجرای پروژه «صدر» نباید معطل بماند/ تکمیل پروژههای اطراف حرم نیازمند ۵۰ هزار میلیارد اعتبار است
به گزارش «شهر بیست»، روحالله امرالهی امروز در نشست خبری روئسای کمیسیونهای تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگار «شهر۲۰» در خصوص تقدم اجرای پروژه صدر و کیوانفر، گفت: همراهی لازم برای اجرای تقاطع کیوانفر در شورای ترافیک وجود ندارد و ما نمیتوانیم پروژه زیرگذر امام موسی صدر را بیشتر از این معطل بگذاریم.
وی تصریح کرد: دو سال قبل پروژه امام موسی صدر با ۷۰۰ میلیارد تومان قابل اجرا بود اما امروز این عدد به ۲ هزار میلیارد تومان رسیده است.
رئیس شورای شهر قم افزود: امیدوارم پروژه امام موسی صدر سریعتر اجرا شود چراکه شمال و جنوب شهر را به طور کامل متصل کرده و از این وضعیت خارج میکند، ضمن اینکه در محیط پیرامونی حرم نیز شاهد آرامسازی خواهیم بود و حوزه ادراکی حرم را بهبود میدهد.
امرالهی در پاسخ به پرسش خبرنگار «شهر۲۰» در خصوص میزان اعتبار تکمیل پروژههای هسته مرکزی شهر، گفت: ما در همه جای شهر به موفقیتهای خوبی رسیدیم اما در هسته مرکزی شهر این موفقیت کمرنگ است و اهتمام بیشتری باید به هسته مرکزی شهر داشته باشیم.
وی افزود: امروز اجرای پروژههایی نظیر آرامستان نو، میدان معلم، پارکینگ شرقی و … بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا هسته مرکزی شهر به کمال برسد و شأنیت حرم مطهر حفظ شود.
رئیس شورای شهر قم بر لزوم استفاده از ظرفیت اعتبارات ملی برای تکمیل پروژههای هسته مرکز شهر تأکید کرد و گفت: از ریاست جمهور و نمایندگان مجلس درخواست داریم به طور ویژه به پروژههای اطراف حرم توجه داشته باشند و در کارگروه ملی زیارت نیز به این موضوع به عنوان یک اولویت نگاه کنند.
امرالهی همچنین در خصوص انتقاداتی که نسبتبه کمبود پارکینگ در قم میشود، گفت: یکی از نقدهای جدی اعضای شورای شهر قم به شهرداری در بحث پارکینگ است؛ توسعه پارکینگ نیازمند تملک است اما اغلب تملکهای انجام شده به سرانجام و مرحله اجرایی نرسیده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر سه پروژه پارکینگ خیابان آذر، خیابان امام خمینی(ره) و پارکینگ شرقی به صورت مشارکتی در حال اجراست، پروژه شهید کاظمی نیز از یک دهه قبل درگیر مشکلات حقوقی بوده که تاکنون برطرف نشده است.
رئیس شورای شهر قم افزود: یکی از بندهای تذکر اعضای شورا به شهرداری در تفریغ بودجه، در خصوص مبحث پارکینگ بود.
امرالهی در خصوص انتخاب شهردار نیز عنوان کرد: با توجه به قانون اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، انتخاب شهردار باید بر اساس شاخصهای ابلاغشده وزارت کشور باشد.
وی افزود: علاقهمندیم شهردار جدید قم بومی باشد اما منعی برای انتخاب شهردار غیر بومی نیز نداریم.
رئیس شورای شهر قم تصریح کرد: برای انتخاب شهردار قم، ۲۹ گزینه از سوی اعضا شورا پیشنهاد شد که در نهایت به ۱۰ گزینه رسیدیم و بعد از اتمام مراحل مصاحبه و بررسیهای نهایی، شهردار جدید معرفی خواهد شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 26 April , 2025