استقبال ۵۰ هزار نفری از «موسی کلیم‌الله» در قم

از ابتدای اکران فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» در قم، بیش از ۵۰ هزار نفر در سینماهای استان به تماشای جدیدترین ساخته سینمایی ابراهیم حاتمی‌کیا نشسته‌اند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
استقبال ۵۰ هزار نفری از «موسی کلیم‌الله» در قم
شناسه : 91450 | انتشار : ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱   پرینت

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر «شهر بیست»، فیلم سینمایی «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا که یکی از فیلم‌های اکران نوروزی امسال بود از همان ابتدا پیش‌بینی می‌شد به پرتماشاگرترین فیلم سینماهای قم تبدیل شود.

این فیلم که در زمان برگزاری چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در قم نیز که تماشاگران بسیاری را به جشنواره کشانده بود و در یک سانس فوق‌العاده برای مسئولان و اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه به نمایش درآمد، حالا تعداد تماشاگرانش در حدود دو ماه از اکران این فیلم در سینماهای قم از مرز ۵۰ هزار نفر عبور کرد.

«موسی کلیم‌الله» در حال حاضر با گیشه بیش از سه میلیاردی، پرفروش‌ترین فیلم سینماهای قم است و احتمالاً استقبال از این فیلم بویژه از سوی اقشار متدین و مذهبی تداوم خواهد داشت.

جدیدترین ساخته حاتمی‌کیا در حالی در صدر فروش سینماهای قم قرار دارد که مدت‌ها بود این جایگاه در دست فیلم‌های کمدی قرار داشت و حالا یک اثر مذهبی‌تاریخی موفق شده صدر جدول فروش و مخاطب سینماهای قم را از آثار طنز پس بگیرد.

خاطرنشان می‌شود «موسی کلیم‌الله» نسخه سینمایی بخش کودکی این پیامبر الهی با بازی مریلا زارعی، علیرضا کمالی، بهنام تشکر، بهاره کیان افشار، فرهاد آئیش، شکیب شجره، مریم سرمدی، طوفان مهردادیان، مسعود رحیم‌پور، کامبیز امینی، بهار نوحیان و بازیگران کودک گندم شیخی و دلسا محمدی است که اکران آن با استقبال خوب مخاطبان در سینماهای سراسر کشور ادامه دارد.

نوشته های مشابه
لزوم تشکیل ساختار بانوان در شهرداری قم
مرکز نفس مجتمع خیرین سلامت قم افتتاح شد
ضرورت تجهیز آتش‌نشانی قم به نردبان‌های بلندمرتبه
جشن بزرگ «محفل» در قم برگزار می‌شود
جزئیات جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س) اعلام شد
اجرای پروژه «صدر» نباید معطل بماند/ تکمیل پروژه‌های اطراف حرم نیازمند ۵۰ هزار میلیارد اعتبار است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.