فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم

رئیس اتاق تعاون قم از فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی فعال در قم خبر داد و گفت: این تعاونی‌ها برای ۱۶ هزار و ۵۲۷ نفر اشتغال‌زایی کرده و ساخت حدود ۷ هزار مسکونی را نیز برعهده‌ دارند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم
شناسه : 91447 | انتشار : ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، محمد تقی حاج ابراهیمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته کارگر در اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قم برگزار شد، با بیان اینکه سه تعاون سهام عدالت کل استان بالغ بر ۷۵۰ هزار نفر را پوشش داده‌اند، گفت: ۱۲۵۷ تعاونی فعال در قم داریم که ۴۲ هزار و ۴۱۹ عضو (غیر از شرکت‌های سهام عدالت) دارند و سرمایه ثبتی آنها حدود هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان است.

وی به اشتغال ۱۶ هزار و ۵۲۷ نیروی کار در تعاونی‌ها اشاره کرد و گفت: موضوع مسکن به طور جدی در تعاونی‌ها دنبال می‌شود و بر این اساس، ساخت حدود ۷ هزار مسکن بر عهده تعاونی‌های استان است.

رئیس اتاق تعاون قم افزود: همچنین ۷۵۰ هزار نفر در قم در سه شرکت تعاونی سهام عدالت عضویت دارند.

فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم

حاج ابراهیمی از احیای دبیرخانه مشترک اتاق‌های سه‌گانه ایران به عنوان یک اتفاق نیک یاد کرد و گفت: اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون ایران متولیان امر اقتصادی و زبان گویا و مشترک بخش غیر حاکمیتی به شمار می‌روند.

وی همچنین از امضای تفاهمنامه همکاری اتاق تعاون و اداره‌کل تعاون و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهمنامه، بخشی از وظایف حاکمیتی و امور تصدی‌گری وزارت تعاون به نمایندگی اداره‌کل تعاون و رفاه اجتماعی استان به اتاق تعاون محول می‌شود.

رئیس اتاق تعاون قم تصریح کرد: ایجاد تعاونی‌های جدید برای اصحاب رسانه در زمینه های مسکن، مصرف و تأمین نیاز برای این عزیزان مورد درخواست بوده و امیدواریم خبرنگاران عزیز بتوانند در حوزه مسکن، اقلام خوراکی و مصرفی از خدمات تعاونی‌ها بهره‌مند شوند.

حاج ابراهیمی ادامه داد: دوره جدید هیئت رئیسه اتاق تعاون به دنبال این است که ارزش‌آفرینی کرده و زنجیره تعاون را تکمیل کند.

فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم

وی تصریح کرد: حاکمیت دو تکلیف مهم بررسی صلاحیت‌های مدیره، بازرسی و مدیران عامل شرکت‌های تعاونی و داوری میان مجموعه‌ها و تعاون‌گران را به اتاق تعاون محول کرده است.

رئیس اتاق تعاون قم افزود: : هر شغلی می‌تواند تحت پوشش تعاونی‌ها قرار گیرد، در سیاست‌گذاری کلی امسال، حفاظت از محیط کار و صیانت از حقوق کارگران در اولویت قرار دارد؛ همچنین با توجه به مشوق‌های قانونی برای بخش تعاون، از کارگاه‌ها خواست تا از این مزایا بهره‌مند شوند.

حاج ابراهیمی همچنین به بخشودگی مالیات ۲۵ درصدی برای بخش تعاون نسبت به مجموعه‌های غیرتعاونی اشاره کرد و افزود: همچنین بخشودگی ۲۰ درصد سهم کارفرما از پرداخت حق بیمه کارگران به صراحت در قانون اجرای اصل ۴۴ اشاره شده و این مورد می‌تواند به عنوان یک مشوق مناسب برای کارگاه‌ها و کارفرماها باشد.

وی تصریح کرد: با برخی از مجموعه‌های کارآفرینی در استان نظیر مجتمع گردشگری زیتون مذاکره شده تا به اتحادیه گردشگری در قم تبدیل شوند و به ارائه خدمات بپردازند.

نوشته های مشابه
۳۵۸ هزار کارگر در قم فعال هستند
۹۲۶ هزار نفر در قم یارانه می‌گیرند
نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قم برپا می‌شود
دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی قم تجمیع می‌شود
تأمین پایدار نیازهای دارویی در قم
نیمی از مراکز بهداشتی قم استیجاری است
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.