طرح ضیافت بهاری در ۳۰ بقعه اجرایی می‌شود

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: طرح ضیافت بهاری در ماه رمضان و عید نوروز با حضور ۴۵ نفر مبلغ در ۳۰ بقعه شاخص استان اجرایی می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
طرح ضیافت بهاری در ۳۰ بقعه اجرایی می‌شود
شناسه : 90725 | انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف قم، حجت‌الاسلام عباس اسکندری با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تقارن آن با بهار طبیعت، اظهار کرد: بر این اساس طرح ضیافت بهاری ۱۴۰۴ از دوازدهم اسفندماه شروع شده و تا پانزدهم فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: ضیافت بهاری در واقع تلفیقی از دو طرح سالانه ضیافت الهی و آرامش بهاری است که با محوریت بقاع متبرکه در سراسر کشور و از جمله در استان قم اجرایی می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان و عید نوروز برنامه‌های گوناگونی در بقاع شاخص تدارک دیده شده است گفت: مراسم تحویل سال نو، سخنرانی مذهبی، ترتیل‌خوانی و جزء خوانی قرآن کریم، محافل قرآنی، جلسات تفسیر، مراسم سالروز وفات حضرت خدیجه(س) با عنوان مادر امت، میلاد امام حسن مجتبی(ع) و راه‌اندازی کاروان شادی با عنوان نسیم کرامت و شهادت امام علی(ع)، مناجات‌خوانی شبانه و قرائت دعای افتتاح و ابوحمزه ثمالی از جمله این برنامه‌ها هستند.

وی ادامه داد: مراسم احیای شب‌های قدر هم به صورت ویژه و در بیشتر بقاع متبرکه استان قم برگزار خواهد شد.

اسکندری با بیان اینکه خیمه‌های طرح ضیافت بهاری توسط مراکز افق و فرهنگی بقاع متبرکه شاخص استان برپا می‌شوند گفت: این خیمه‌ها شامل غرفه‌های متنوعی همچون مشاوره و پاسخگویی، کودک و نوجوان، سخنرانی چند رسانه‌ای، مشاوره وقف، عفاف و حجاب و نمایشگاه کتاب و پوستر هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: امسال قرار است بخشی از خیمه‌های معرفت به عرضه محصولات فرهنگی اختصاص یابد همچنین برنامه‌های فرهنگی و مذهبی هم به خصوص برای گروه سنی کودک و نوجوان تدارک دیده شده است.

وی به اقامه نماز جماعت در سه وعده و در بقاع متبرکه اشاره و ابراز کرد: نماز عید سعید فطر هم در بقاع شاخص اقامه خواهد شد.

اسکندری با بیان اینکه در طرح ضیافت بهاری امسال، ۴۵ نفر از مبلغان اعزامی و بومی اوقاف مشارکت دارند گفت: این مبلغان در غرفه‌های مختلف خیمه‌های معرفت، حضور دائمی دارند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم از تجهیز زائرسراهای بقاع متبرکه برای میزبانی شایسته از مسافران تعطیلات عید نوروز خبر داد و خاطرنشان کرد: اسکان به طرق مختلف از جمله موقت، شبانه، کاروانی و خانوادگی در این اماکن صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: ایستگاه‌های صلواتی هم در جوار برخی از بقاع متبرکه استان قم برپا می‌شود تا خدمات رفاهی را به زائران و مسافران ارائه دهند همچنین سفره افطاری ساده هم در بیشتر بقاع گسترده می‌شود.

اسکندری افزود: در مجموع ۳۰ بقعه متبرکه استان قم مجری طرح ضیافت بهاری اسفند امسال و بهار سال آینده خواهند بود.

نوشته های مشابه
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
هفت مطالبه کارشناسان علوم آزمایشگاهی
موسوعه ۲۰ جلدی آثار آیت‌الله حائری یزدی رونمایی می‌شود
همایش «یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم» با پیام رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود
«صفا» و «مستور» به قم می‌آیند
۱۰ فیلم پرتماشاگر پردیس سینمایی بازار شهر در سال ۱۴۰۳
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.