راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم

مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت» از راه‌اندازی دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا برای اولین‌بار در استان قم در این مجموعه خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم
شناسه : 90706 | انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، «مریم‌السادات سیدعلی‌اکبری» که با ایجاد این گروه اولین بانوی کارفرما و کارآفرین قمی در صنعت کیک و شیرینی به شمار می‌رود با اعلام این خبر، گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان و استقبال بیشتر مردم از این نوع شیرینی، اقدام به راه‌اندازی دستگاه پخت خودکار زولبیا کردیم که دارای دست الکترونیک بوده و با کنترل حرارت روغن، از اکسید شدن، سیاهی و تبخیر آن جلوگیری کرده و محصولی یک شکل و سالم تولید می‌کند.

این بانوی قمی که با وجود نقش همسر و مادر، کارآفرینی را با ایجاد گروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت شروع کرده، دارای ده سال سابقه کاری و گذراندن دوره‌های آموزشی داخل و خارج از کشور در صنعت کیک و شیرینی است.

راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت»

وی، مهمترین امتیاز این گروه را عشق و علاقه زنانه به تولید بهترین و سالم ترین محصولات، استفاده از مواد اولیه درجه یک و جلب رضایت مردم می‌داند و می‌گوید: در این مجموعه بهترین کیک و شیرینی‌های روز فرانسوی و ترکیه‌ای و نیز انواع دسر، زولبیا، گز و سوهان تولید می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: با راه‌اندازی این گروه ۱۸ نفر به‌صورت دائم و غیر دائم در ۷۰۰ متر مربع فضای کارگاهی و ۳۰۰ متر مربع فضای فروشگاهی مشغول به کار شده‌اند و در آن بیش از صد محصول تولید می‌شود ضمن اینکه سفارش‌ آنلاین‌شاپ، اسنپ‌فود و… همچنین ارسال به شهرستان ها صورت می‌گیرد.

وی که کار طراحی کارگاه و فروشگاه را شخصاً به عهده داشته تأکید می‌کند: اولین بانوی قمی هستم که توانستم در حوزه تولید شیرینی و کیک کارگاه تولیدی راه‌اندازی کنم.

راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت»

مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی ماقوت با اشاره به اینکه به جز ارزش ملک تاکنون ۱۴ میلیارد تومان بدون اخذ تسهیلات سرمایه‌گذاری در این تولیدی صورت‌گرفته می‌گوید: قصد داریم شعبه دوم گروه را در بلوار غدیر قم راه‌اندازی کنیم.

سیدعلی‌اکبری، مشکل فعلی صنعت کیک و شیرینی را گرانی روزافزون مواد اولیه بخصوص نوع خارجی آن مانند پودر کاکائو و پودر قهوه ذکر می‌کند و می‌گوید: این مجموعه به دلیل استفاده از بهترین نوع خامه بدون پالم و کره به جای روغن جامد دارای بهترین درجه کیفی است.

 مدیر گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت» راه‌اندازی نخستین دستگاه اتوماتیک پخت زولبیا در قم

وی با تأکید بر اینکه رسانه‌ها و مردم باید به موضوع فرهنگ تغذیه صحیح توجه کنند، می‌گوید: اگر این کار به صورت علمی انجام شود مصرف متناسب شیرینی و دسرها برای هیچکس ضرر ندارد ضمن اینکه ما محصولات رژیمی با قند پایین، شکر قهوه‌ای و کم کالری نیز تولید می‌کنیم.

سیدعلی‌اکبری فاز دوم این مجموعه را تولید نان‌های غنی شده شامل نان صبحانه و نان غنی شده با زیتون برای وعده های غذایی با توجه به تخصص و تدریس خود در این رشته می‌داند که در آینده راه اندازی خواهد شد.

وی در پایان به قراردادهای تخفیفی گروه ماقوت با سازمان‌ها و نهادها اشاره می‌کند و می‌گوید: با سازمان‌های خصوصی و دولتی مانند صداوسیما با سه هزار کارمند، بانک‌های ملی، شهر، صادرات،ملت و…. قرارداد داریم و آمادگی عقد قرارداد با دیگر سازمان‌ها نیز وجود دارد.

خاطرنشان می‌شود گروه طراحی کیک و شیرینی «ماقوت» در ابتدای خیابان کیوانفر بین کوچه ۱ و ۳ واقع شده و با عرضه بیش از صد نوع محصول متنوع کیک و شیرینی و سوهان و … پذیرای همشهریان قمی است.   

نوشته های مشابه
خداحافظی تلخ نماینده قم از لیگ برتر فوتسال
گام دوم پویش «زندگی با آیه‌ها» در قم اجرا می‌شود
بررسی ظرفیت‌های گردشگری «طغرود» در بنیاد «قم‌پژوهی»
اهدای نشان زرین انجمن سینمای جوانان ایران به «رضا ابوذر»
بیستمین هفته فیلم و عکس استان قم برگزار شد
افزایش ۲۰ درصدی تماشاگران جشنواره فیلم فجر در قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.