انتقاد «روانبخش» از کمبود سرانه آموزشی در قم

حجت‌الاسلام روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرانه آموزشی استان قم با استان محرومی همچون سیستان‌وبلوچستان برابر است، گفت: مهاجرت‌های مستمر به قم و حضور اتباع باعث شده تا سرانه آموزشی استان به حد مطلوب نرسد و اگر خیّرین مدرسه‌ساز در قم نبودند، وضعیت آموزش در این استان بحرانی می‌شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
انتقاد «روانبخش» از کمبود سرانه آموزشی در قم
شناسه : 89024 | انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵   پرینت

به گزارش‌ «شهر بیست»، حجت‌الاسلام‌والملسمین قاسم روانبخش در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی مجتمع آموزشی شهیدان شعبان‌زاده که پیش از ظهر روز پنج‌شنبه بیست‌وچهارم آبان ماه برگزار شد، بیان کرد: سالانه حدود ۱۰ هزار دانش‌آموز جدید به مدارس قم اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه مهاجرت‌های مستمر به قم و حضور اتباع باعث شده است تا سرانه آموزشی در استان قم به حد مطلوب نرسد، تصریح کرد: سرانه آموزشی استان قم همانند سرانه آموزشی در استان محرومی همچون سیستان و بلوچستان است.

روانبخش با بیان اینکه اگر خیّرین مدرسه‌ساز در قم نبودند وضعیت آموزش در قم بحرانی می‌شد، خاطرنشان کرد: ما در مجلس در تلاشیم تا با همکاری خیّرین مدرسه‌ساز در حوزه اعطا زمین مساعدت بشود و پاسخگوی بخشی از نیاز آموزشی استان باشیم.

نوشته های مشابه
برگزیدگان دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم تجلیل شدند
درخشش خبرنگاران «شهر۲۰» در دهمین جشنواره ابوذر استان قم
راه‌اندازی ۸ رشته هنری در مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی
مخابرات را برق گرفت!
قم ۴۵۰ هزار مشترک خط تلفن ثابت دارد/ سهم ۵۶ درصدی همراه اول در قم
نباید به پیام رهبر انقلاب نگاه شعاری داشت/ از ایده‌های نو طلاب حمایت شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.