اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای مهار گردوغبار در قم

مدیر مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قم با بیان اینکه گردوغبار مرز سیاسی نمی‌شناسد و می‌تواند فراتر از جغرافیای استان را تحت تأثیر قرار دهد، گفت: با تلاش اخیر نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، بودجه‌ ۱۵۰۰ میلیارد تومانی از محل اعتبارات وزارت نفت برای کنترل گردوغبار استان اختصاص یافت.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای مهار گردوغبار در قم
شناسه : 88679 | انتشار : ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲   پرینت

‌به گزارش «شهر بیست»، حسین توکلی امروز در نشست خبری همایش ملی راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گردوغبار که در مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قم برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش اخیر نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی، بودجه‌ ۱۵۰۰ میلیارد تومانی از محل اعتبارات وزارت نفت برای کنترل گردوغبار استان اختصاص یافت.

وی تصریح کرد: این بودجه باید به درستی هزینه شود و بر همین اساس، مراکز تحقیقاتی و دانشگاه‌ها برای اثربخشی در تصمیمات نهادهای اجرایی باید طرح‌ها و راهکارهای خود را در راستای کنترل گردوغبار ارائه دهند.

مدیر مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی قم به اعلام فراخوان همایش ملی راهبردهای تبیین پایداری اکوسیستم دریاچه نمک و کنترل گردوغبار اشاره کرد و افزود: در این همایش به دنبال این هستیم که با جمع‌آوری ایده‌ها و نتایج طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی که توسط محققین سراسر کشور در حال انجام است، طرح‌های اجرایی کنترل گردوغبار را در اختیار نهادها قرار دهیم.

توکلی بر ضرورت شناسایی کانون‌های گردوغبار و نحوه مقابله با آنها تأکید کرد و گفت: گردوغبار مرز سیاسی نمی‌شناسد و می‌تواند بسیاری از مناطق را تحت تأثیر قرار دهد، امیدواریم در این همایش ایده‌ها و نتایج خوبی حاصل شود تا بتواند یکی از معضلات مهم کشور و استان را رفع کند.

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.