نشان ملی نیکوکاری به مراکز خیریه فعال اعطا می‌شود

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه قم گفت: نشان ملی نیکوکاری به مراکز خیریه فعالی اعطا می‌شود که مشارکت ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
نشان ملی نیکوکاری به مراکز خیریه فعال اعطا می‌شود
شناسه : 88613 | انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه قم، حجت‌الاسلام عطاالله جباری بعد از ظهر دوشنبه در نشست آموزشی مؤسسات خیرین فعال استان قم اظهار کرد: امور خیریه و کمک به هم نوعی چند سال است که در ایران قوت گرفته و به ظهور و بروز رسیده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم بیان کرد: بخشی از فعالیت اوقاف و موقوفات به خیرین مربوط می‌شود ولی این مسئله به شکل مدونی فعال نشده بود ولی چند سالی است که بیش از پیش قوت گرفته است.

وی ابراز کرد: مرکز امور خیریه برای توسعه با دستگاه‌هایی نظیر بهزیستی، کمیته امداد، نیروی انتظامی، دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان امور اجتماعی داشته تا فعالیت‌های خیریه ارتباط گرفته است.

جباری تصریح کرد: نشان ملی نیکوکاری به مراکز خیریه فعالی اعطا می‌شود که مشارکت ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قم خاطرنشان کرد: در این نشست مسائل اوقاف و خیریه تبیین شد و برگزاری چنین نشست‌هایی بسیار ضروری است.

نوشته های مشابه
برگزیدگان دهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قم تجلیل شدند
درخشش خبرنگاران «شهر۲۰» در دهمین جشنواره ابوذر استان قم
راه‌اندازی ۸ رشته هنری در مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی
مخابرات را برق گرفت!
قم ۴۵۰ هزار مشترک خط تلفن ثابت دارد/ سهم ۵۶ درصدی همراه اول در قم
نباید به پیام رهبر انقلاب نگاه شعاری داشت/ از ایده‌های نو طلاب حمایت شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.