خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم تجلیل شدند

نشست هم‌اندیشی و تجلیل از خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم به میزبانی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان قم برگزار شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم تجلیل شدند
شناسه : 87551 | انتشار : 23 مرداد 1403 - 21:52   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان قم، به مناسبت روز خبرنگار و به میزبانی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان قم و با همکاری خانه مطبوعات قم، نشست تجلیل از خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم با حضور مهدی توکلیان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، محمدرضا جوان آراسته فعال فرهنگی، فخرالدین یوسف‌پور مدیر خانه مطبوعات، مهدی بخشی سورکی رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات و جمعی از خبرنگاران استان برگزار شد.

خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم تجلیل شدند

​*خبرنگاران می‌توانند براساس روایت‌ها به جبهه مقاومت کمک کنند

مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم در این نشست گفت: در سال‌های گذشته تلاش کرده‌ایم تا با راه‌اندازی نشست‌های کتابخوان و رسانه و نشست‌های هم‌اندیشی با اهالی رسانه، دغدغه‌های حوزه کتاب و کتابخوانی را با همکاری اهالی رسانه به سرانجام رسانیم.

وی در ادامه افزود: کتابخانه‌های عمومی امروز از مراکز استان‌ها تا روستاها و عشایر در حال فعالیت هستند و هر کتابخانه عمومی، با داشتن منابع، روزنامه‌ها و نشریات روز کشور از طیف‌ها و گروه‌های مختلف می‌تواند محل مراجعه و پاتوقی برای اهالی فرهنگ و رسانه باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همچنین پیرامون نقش خبرنگاران در بحران‌های امروز به خصوص مسئله فلسطین تأکید کرد: خبرنگار امروز، با نقش‌آفرینی خود می‌تواند براساس روایت‌ها و جهان روایت نه جهان اطلاعات، به جبهه مقاومت کمک کرده و مردم فلسطین را در روایت مظلومیت آنها یاری کنند.

توکلیان همچنین در پایان از اهالی رسانه دعوت کرد تا همچون ایام گذشته کتابخانه‌های عمومی را در اطلاع‌رسانی گسترده سیزدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی یاری کنند.

خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم تجلیل شدند

​*بانوان غزه مهمترین کنشگران و راویان مظلومیت فلسطین هستند

حجت‌الاسلام محمدرضا جوان آراسته نیز در این نشست با موضوع رسانه، عاشورا و فلسطین گفت: شهید مطهری، تعبیر معروفی دارند که بارها از رسانه‌ها شنیده ایم که «شمر زمانه‌ات را بشناس» و تأکید دیگر انجام شده در این زمینه را امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۲ در اولین سخنرانی خود در ماه محرم انجام داده‌اند.

وی افزود: اگر نگاهی از بالا به واقعه عاشورا داشته باشیم درمی‌یابیم که عاشورا دارای سه لایه قبل، حین و بعد است که قسمت قبل و بعد آن به طور مستقیم با رسانه ارتباط دارد.

این فعال فرهنگی تصریح کرد: تمام دشمنی کسانی که به جنگ با امام حسین (ع) رفتند، محصول ۳۰ سال فعالیت رسانه ای بنی امیه از زمان شهادت امام علی(ع) است که با خبری جعلی تحت عنوان شهادت عثمان در خانه خودش توسط امام علی(ع) و فرزندانش توانستند مردم را به جنگ با امام حسین(ع) تحریک کنند.

نویسنده کتاب «کربلا به روایتی دیگر» تأکید کرد: بنی امیه رسانه را خوب می‌شناخت و در شام مستقر بود که مرکز ارتباط با غرب عالم است و در فعالیت رسانه‌ای هیچ خط قرمزی ندارد که در نتیجه فعالیت‌هایی نظیر خریدن افراد، رسانه و جعل حدیث، تاریخ دروغین تولید می‌کند.

وی اضافه کرد: اگر وقایع عاشورا را با آنچه که امروز در فلسطین می‌گذرد تطبیق دهیم درخواهیم یافت که اتفاقات امروز فلسطین نیز مبتنی بر رسانه شکل گرفته؛ هرچند که خوشبختانه امروز بازتاب نسبتاً خوبی از اتفاقاتی را که در فلسطین در حال انجام است، شاهد هستیم.

جوان آراسته همچنین اظهار داشت: امروز مهمترین کنشگران غزه بانوانی هستند که در اوج جنگ و سختی، روایت زندگی روزمره خود را به خوبی به مردم دنیا گزارش می‌دهند و جریان رسانه‌ای علیه رژیم صهیونیستی ایجاد می‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که از حالا باید به آن فکر کنیم، تولید رسانه‌ای پس از پیروزی مردم فلسطین بر رژیم صهیونیستی است؛ چرا که جنگ رسانه‌ای پس از پیروزی، سخت‌تر است و ممکن است در این جنگ، بازی برده را ببازیم و اجازه دهیم تاریخ جعلی دیگری شکل گیرد.

خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم تجلیل شدند

در ادامه این نشست اهالی رسانه و خبرنگاران حاضر، به بحث و گفت‌وگو پیرامون نقش اهالی رسانه در بازتاب رسانه‌ای مسئله فلسطین پرداختند و بر برگزاری جلسات مستمر با موضوعات مورد نیاز مخاطبان و رویدادهای جهان معاصر در قالب جلسات نشست کتابخوان و رسانه در فضای کتابخانه‌های عمومی تأکید کردند.

گفتنی است که در پایان این نشست، از تعدادی از خبرنگاران و اهالی رسانه مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از خبرگزاری‌های فارس، رسا، حوزه، تابناک، مهر، ایبنا، ایرنا، ایکنا، ایسنا، روزنامه ایمان، «شهر۲۰» ، نسیم قم، شاخه سبز و تعدادی از رسانه‌های استانی و نیز مدیران خانه مطبوعات استان تقدیر شد.

خبرنگاران مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی استان قم تجلیل شدند

نوشته های مشابه
فریاد در «سکوت»
مدیر جدید شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان قم معرفی شد
نخستین دستگاه توموتراپی در قم راه‌اندازی می‌شود
فعالیت ۵ موکب بقاع شاخص قم در ایام اربعین
ضرورت توسعه مراکز تفریحی و فرهنگی ویژه بانوان در قم/ بانوان خبرنگار در حوزه زنان دغدغه‌مند باشند
انجام ۷۶ هزار طعمه‌گذاری برای مبارزه با موش‌ها در قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.