احداث بوستان ۳۴ هکتاری ترافیک در شهرک پردیسان

مدیر منطقه هشت شهرداری قم از احداث بوستان ۳۴ هکتاری ترافیک با دو زمین بازی ساحلی در پردیسان خبر داد و گفت: این بوستان در سال‌های گذشته طراحی شده و مراحل احداث آن در حال پیگیری است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
احداث بوستان ۳۴ هکتاری ترافیک در شهرک پردیسان
شناسه : 87507 | انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا مظفری با اشاره به احداث بوستان ترافیک در منطقه پردیسان اظهار کرد: این بوستان در سال‌های گذشته طراحی شده و مراحل ساخت آن در حال پیگیری است.

وی افزود: بوستان ترافیک پردیسان قم دو زمین بازی ساحلی در مساحت ۱۲۵۰ مترمربع دارد که یکی از این زمین‌ها آماده استفاده است.

مدیر منطقه هشت شهرداری قم خاطرنشان کرد: یک پیست دوچرخه به طول ۱۸۰۰ متر برای این بوستان ساخته شده است.

مظفری خاطرنشان کرد: پیست اختصاص موتورسیکلت در دو قسمت خاکی و آسفالت نیز برای این بوستان تعبیه و احداث شده است که ۸۰۰۰ متر طول دارد.

وی با اشاره به اختصاص پنج میلیارد تومان از بودجه منطقه ۸ شهرداری قم به این پروژه اضافه کرد: امسال مسیرهای پیاده‌روی بوستان را تکمیل خواهیم کرد.

نوشته های مشابه
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
هفت مطالبه کارشناسان علوم آزمایشگاهی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.