در گفت‌وگو با «شهر۲۰» عنوان شد

فعالیت ۱۵ کمپ ترک اعتیاد در قم

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم با بیان اینکه ۱۲ کمپ ترک اعتیاد اختیاری و ۳ کمپ اجباری در قم فعالیت دارند، گفت: در سال گذشته، ۹۳۷ معتاد متجاهر در مراکز اجباری ترک اعتیاد پذیرش شدند و سیصد نفر نیز در باشگاه «یاران مثبت» ویژه افراد مبتلا به ایدز پرونده دارند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
فعالیت ۱۵ کمپ ترک اعتیاد در قم
شناسه : 86917 | انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۸   پرینت

حجت‌الله محمدزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار «شهر بیست» با گرامیداشت هفته بهزیستی در خصوص فعالیت‌های دفتر پیشگیری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد اداره‌کل بهزیستی قم، اظهار کرد: از اعتبار ۲۱ میلیارد تومانی این دفتر در سال گذشته، ۱۷ میلیارد محقق شد.

وی با بیان اینکه ۱۲ کمپ شبانه‌روزی ترک اعتیاد در قم فعالیت دارند، گفت: همچنین دو مرکز اجباری ماده ۱۶ در قمرود فعال هستند که طبق قانون محل پذیرش و درمان معتادین متجاهر است، ضمن اینکه مرکز ماده ۱۶ کرامت نیز با مدیریت سپاه قم در حال فعالیت است.

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم افزود: معتادان متجاهر مراکز ماده ۱۶ توسط عوامل شهرداری، انتظامی و قضایی به این مراکز معرفی می‌شوند و طبق قانون، ۲۵ درصد هزینه نگهداری معتادان متجاهر مراکز ماده ۱۶ با شهرداری و ۲۵ درصد نیز با استانداری است که بخشی از آن در سال گذشته پرداخت شده است.

محمدزاده افزود: در سال گذشته، ۷۵۴ بیمار مرد و ۱۸۳ بیمار زن در مراکز ماده ۱۶ پذیرش شدند و هر بیمار در مدت سه تا شش ماه در این مراکز حضور دارد.
وی تصریح کرد: همچنین ۱۷ مرکز سرپایی در قم فعالیت دارند که متادون‌تراپی می‌کنند.

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم همچنین از فعالیت مرکز صیانت در بخش بازدرمان معتادان خبر داد و گفت: افراد بعد از خروج از دوره درمان در این مرکز مراقب می‌شوند و خدمات مددکاری و اشتغال به آنان ارائه می‌شود.

محمدزاده همچنین به فعالیت باشگاه یاران مثبت در قم اشاره کرد و گفت: اعضای این باشگاه، افراد مبتلا به ایدز هستند که از این باشگاه خدمات می‌گیرند، در حال حاضر این باشگاه سیصد عضو و پرونده دارد.

وی ادامه داد: سال گذشته در مرکز گذری کاهش آسیب (DIC) نیز به ۲۵۷ نفر از افراد بی‌خانمان و معتاد خدماتی نظیر اسکان و غذا ارائه داده شد.

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان قم در پایان خاطرنشان کرد: همچنین موبایل‌سنترها و یا ون‌سنترها را داریم که در مناطقی که آسیب‌زا هستند یا معتادان و کارتن‌خواب‌ها حضور دارند، خدمات کاهش آسیب را ارائه می‌دهد.

نوشته های مشابه
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.