ضرورت جذب اعتبار ملی برای جداسازی آب شرب از آب خام در قم

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم از ضرورت جذب اعتبار ملی برای جداسازی آب شرب از آب خام در قم خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ضرورت جذب اعتبار ملی برای جداسازی آب شرب از آب خام در قم
شناسه : 86889 | انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان اظهار داشت: در حال حاضر سرانه فضای سبز در شهر قم بیش از ۲۰ مترمربع است و سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قم به وظایف خود عمل نموده است.

به گفته وی، طبق ضوابط و قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی و هیئت دولت درخصوص استفاده از بودجه‌های دولتی در بحث جداسازی آب شرب از آب خام، دولت در قبال توسعه فضای سبز یکسری وظایفی مانند تأمین نهال، واگذاری پساب و تخصیص بودجه دولتی دارد که متأسفانه در دولت‌های مختلف عملیاتی نشده است.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم ادامه داد: در سال جاری با پیگیری‌های انجام‌شده امیدواریم بتوانیم از وزارت کشور اعتبار مناسبی را از محل بودجه‌های دولتی در بحث جداسازی آب شرب از آب خام دریافت نماییم.

نوشته های مشابه
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.