کیومرث پوراحمد مهمان «چای و داستان» در قم می‌شود

شهر بیست/ کارگردان «قصه‌های مجید»، مهمان چهل‌وسومین نشست ادبی «چای و داستان» در مدرسه اسلامی هنر می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
کیومرث پوراحمد مهمان «چای و داستان» در قم می‌شود
شناسه : 8671 | انتشار : ۰۱ تیر ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، کیومرث پوراحمد کارگردان مطرح سینمای ایران، مهمان چهل و سومین نشست «چای و داستان» در قم می‌شود.

پوراحمد که سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر برای فیلم «خواهران قریب» را در کارنامه دارد، در نشست «چای و داستان» درباره اقتباس سینمایی از داستان خواهد گفت.

چهل و سومین نشست «چای و داستان» از ساعت۱۸ عصر روز سه‌شنبه چهارم تیر در مدرسه اسلامی هنر قم برگزار می‌شود.

خاطرنشان می شود کیومرث پوراحمد متولد سال ۱۳۲۸ در نجف آباد و دانش آموخته رشته کارگردانی سینماست. او علاوه بر کارگردانی، در زمینه های تهیه کنندگی و فیلمنامه نویسی هم فعالیت دارد.

آغار قعالیت او از سال ۱۳۵۳ بود و از ساخته های معروف او می‌توان «قصه های مجید» را نام برد. او برای فیلم «اتوبوس شب»، جایزه بهترین فیلمنامه را از جشن خانه سینما صید کرد.

«خواهران غریب»، «اتوبوس شب» و «شب یلدا» از مهم ترین آثار سینمایی این کارگردان مطرح سینمای ایران است.

پوراحمد در سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر هم با کارگردانی فیلم «تیغ و ترمه» در جشنواره حضور داشت.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.