ضلع جنوبی حرم مطهر حضرت معصومه (س) تعیین تکلیف شود

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با بیان اینکه شهرداری به‌دنبال تعیین تکلیف بافت اطراف حرم مطهر است، گفت: ضلع جنوبی حرم حدفاصل خیابان شهید نمر تا خیابان معلم و مدرسه حجتیه سال‌های گذشته در کمیسیون ماده ۵ محدود شد و هیچ مجوزی به مردم با این بهانه که می‌خواهد تملک شود، داده نمی‌شود؛ از سوی دیگر اینکه چه کسی می‌خواهد تملک کند مشخص نیست، آستانه مقدسه نیز نقش بهره‌بردار را بر عهده دارد و مردم بلاتکلیف هستند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ضلع جنوبی حرم مطهر حضرت معصومه (س) تعیین تکلیف شود
شناسه : 86587 | انتشار : 20 تیر 1403 - 21:26   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مجید متین‌فر با اشاره به اینکه شهرداری قم به‌دنبال تعیین تکلیف بافت اطراف حرم مطهر است، اظهار کرد: از اقداماتی که در حال پیگیری هستیم، تعیین تکلیف بازارچه شیخان و ضلع جنوبی حرم مطهر است.

وی با اشاره به اینکه محدودیت ساخت‌وساز در سطح شهر به‌ویژه در اطراف حرم مطهر سبب نارضایتی شهروندان شده است افزود: ضلع جنوبی حرم حدفاصل خیابان شهید نمر تا خیابان معلم و مدرسه حجتیه سال‌های گذشته در کمیسیون ماده ۵ محدود شد و هیچ مجوزی به مردم با این بهانه که می‌خواهد تملک شود، داده نمی‌شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: اینکه چه کسی می‌خواهد تملک کند مشخص نیست؛ آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) نیز در اینجا نقش بهره‌بردار را بر عهده دارد و مردم بلاتکلیف هستند.

متین‌فر خاطرنشان کرد: جلساتی برگزار شد و بررسی‌ها صورت گرفت تا این طرح محدود شود و در حال حاضر این موضوع در دستور کار است تا در اوایل سال جاری به نتیجه برسد.

وی گفت: موضوعی دیگر طرح توسعه ضلع شرقی حرم و پارکینگ شرقی است، بعضاً در این منطقه خانه‌ها فرسوده، خالی از سکنه و در دست وراث است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با اشاره به اهمیت این نقطه از شهر ادامه داد: این موضوع از مسائلی است که در دستور کار منطقه ۷ شهرداری برای تملک قرار دارد تا در سال جاری به نتیجه برسد.

متین‌فر با اشاره به تعیین تکلیف مغازه‌های حدفاصل دو گیت حرم در خیابان ارم است، اظهار کرد: این موضوع دغدغه مهمی برای شورای تأمین استان بود که در دستور قرار گرفته است.

وی افزود: ۶۴ مغازه در این محل وجود دارد که باید توسط سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم به‌عنوان کارگزار تملک شود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: اقداماتی در این زمینه انجام‌شده و مذاکرات مالی در حال انجام است و امید است در سال جاری و ۶ ماه نخست سال تملک این مغازه‌ها انجام شود.

به گفته معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم، تعیین تکلیف میدان شهید مطهری در سال ۱۴۰۲ انجام شد و از نظر سیما و منظر شهری شرایط خوبی در آنجا حاکم شد؛ بحث زیرگذر امام موسی صدر نیز در دستور کار قرار گرفته تا از کنار اجرای این پروژه اقدامات مثبت دیگری در هسته مرکزی شهر انجام شود.

نوشته های مشابه
تبیین عناصر اساسی مشارکت در نظام مردم‌سالاری دینی
«روز قم» ثبت ملی شد
ضرورت رسیدگی به وضعیت سایت‌های نخاله‌های ساختمانی شهرداری قم
محور قدیم سلفچگان ساوه بهسازی می‌شود
برگزاری ششمین مرحله اردوی «فکر و ذکر» در قم
یازدهمین دوسالانه نگارگری استان قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.