جداسازی آب شرب از آبیاری فضای سبز قم

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: انتقاداتی درخصوص کم‌آبی در استان مطرح است و تصور می‌شود آبیاری فضای سبز با آب شرب است در حالی که این موضوع نیازمند اطلاع‌رسانی بیشتر است و می‌توانیم در هر بوستانی محل تأمین آب را مشخص کنیم تا ابهامات شهروندان برطرف شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
جداسازی آب شرب از آبیاری فضای سبز قم
شناسه : 86304 | انتشار : ۰۹ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مجید متین‌فر در جلسه شورای سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم با بیان اینکه تبلور فعالیت‌های شهرداری بیشتر در حوزه سیما و منظر نمود پیدا می‌کند، اظهار کرد: در ساماندهی تابلوهای شهری باید هماهنگی بیشتری با مناطق شهرداری قم وجود داشته باشد.

وی افزود: گاهی املاک تجاری بدون مجوز هستند و به‌صرف پرداخت مبالغ محدود تابلوی تبلیغاتی می‌گیرند که این مسئله نباید اتفاق بیفتد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم با اشاره به اهمیت ارتقای رفاه زائران حرم مطهر فاطمه معصومه (س) خاطرنشان کرد: ساماندهی سایه‌بان‌ها به‌ویژه در اطراف حرم مطهر امری ضروری است که باید موردتوجه قرار گیرد.

متین‌فر تلاش شهرداری برای ساماندهی قبرستان نو را موردتوجه قرار داد و اضافه کرد: در همین راستا حدفاصل محله آبشار تا پل حجتیه باید از منظر سیما و منظر شهری و خدمات رفاهی وضعیت بهتری ایجاد شود.

وی گفت: انتقاداتی درخصوص کم‌آبی در استان مطرح است و تصور می‌شود آبیاری فضای سبز با آب شرب است در حالی که این موضوع نیازمند اطلاع‌رسانی بیشتر است و می‌توانیم در هر بوستانی محل تأمین آب را مشخص کنیم تا ابهامات شهروندان برطرف شود.

متین‌فر با اشاره به پیگیری توسعه فضای سبز در کمیسیون ماده پنج استان تأکید کرد: در توسعه فضای سبز مقرر شد اراضی دولتی که در اختیار راه و شهرسازی است و کاربری فضای سبز دارد، مورداستفاده قرار گیرد و کاشت فضای سبز صورت گیرد.

وی عنوان کرد: در کمیسیون ماده پنج تلاش ما این است که تغییر کاربری فضای سبز نداشته باشیم و برای این منظور باید دقت صورت گیرد که اراضی با کاربری سبز تعیین تکلیف شود.

معاون شهردار قم مطرح کرد: مدیران راه و شهرسازی قم نیز در این زمینه همراهی کافی دارند و باید سرعت عمل اقدامات فراتر رود.

متین‌فر افزود: گرفتن اسناد مالکیت و واگذاری برای اراضی سبز مسئله بسیار مهمی است که باید قراردادهای واگذاری به‌صورت قانونی گرفته شود.

نوشته های مشابه
اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال برای مکانیزه کردن پل‌های عابر پیاده شهر قم
دو پارکینگ عمومی شهر قم در سال جاری مکانیزه می‌شود
ضرورت ایجاد ۵ پایگاه مدیریت بحران در شهر قم
پساب شهری نجات‌بخش فضای سبز قم
۴۰ عنوان طرح پژوهشی در حوزه مدیریت شهری قم اجرا می‌شود
عملکرد ۹ ساله شهرداری قم تشریح می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.