تعطیلی سینماهای قم در پی شهادت رئیس جمهور مردمی

رئیس انجمن سینماداران استان قم از تعطیلی سینماهای استان در پی شهادت رئیس جمهور محبوب و مردمی آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه ایشان خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تعطیلی سینماهای قم در پی شهادت رئیس جمهور مردمی
شناسه : 85194 | انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، هادی کریمخانی رئیس انجمن سینماداران استان قم صبح امروز در گفت‌وگو با جمعی از خبرنگاران، با تسلیت شهادت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، خادم‌الرضا و سید شهیدان اهل خدمت، آیت‌الله آل‌هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه آذربایجان شرقی، وزیر امور خارجه و دیگر همراهان ایشان، از تعطیلی سینماهای استان خبر داد.

وی تصریح کرد: سینماهای استان تا اطلاع ثانوی فعالیتی نخواهند داشت و هیچ فیلمی به روی پرده نمی‌رود.

رئیس انجمن سینماداران استان قم افزود: مبلغ بلیت فیلم‌های پیش‌فروش‌شده نیز به حساب کاربری خریداران عودت خواهد شد.

کریمخانی در پایان با آرزوی صبر جزیل برای بازماندگان شهدای خدمت و طول عمر برای رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: علو درجات و محشور شدن با انبیا و اولیاء الله را برای شهدای حادثه سقوط بالگرد حامل رئیس‌جمهور و هیئت همراه ایشان از خداوند متعال مسئلت داریم.

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.