یزدی‌‌ها «قمپز» را شیرین کردند

شصت‌وچهارمین محفل طنز قمپز با حضور طنزپردازان قمی و یزدی در مجتمع آموزشی هدایت برگزار شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
یزدی‌‌ها «قمپز» را شیرین کردند
شناسه : 85052 | انتشار : ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست»، طنزپردازان استان قم در شصت‌وچهارمین محفل قمپز که با حضور عباس احمدی و حجت‌الاسلام مهدی پرنیان برگزار شد، میزبان طنزپردازان استان یزد بودند.

این نوبت از محفل طنزپردازان استان قم با معرفی حجت‌الاسلام مهدی پرنیان به عنوان مهمان ویژه برنامه توسط عباس احمدی و حضور او در جایگاه مهمان آغاز شد.

در ادامه منصوره رضایی در بخش «عکس و مکث» تحلیل طنزآلودی از وقایع روز ارائه کرد.

بخش اعظم این محفل به قرائت آثار منثور و منظوم طنز توسط طنزپردزان استان قم و مهمانان آنها از سایر نقاط ایران به‌ویژه استان یزد اختصاص داشت.

سید مصطفی فاطمی، محمد اشعری، سید محمد حسینی، محد حسین علیان، رضا شیخ محمدی، علی بهاری و حسن معارف وند از جمله طنزپردازان قمی و حسن حاتمی بهابادی، طاهره اکبری و علی برزگری طنزپردزان یزدی بودند که در این محفل آثارشان را ارائه کردند.

همچنین محمد محمدی از تهران، سعید بوستانی چنانی از رشت و علی رشیدی از لرستان پشت تریبون قرار گرفتند و آثارشان را قرائت کرده و توسط حاضران خندان تشویق شدند.

آثار ارائه شده در این محفل موضوعاتی از قبیل؛ محکومیت صهیونیسم، مثل همیشه موضوع آزاد و به مناسبت قرار گرفتن در آستانه روز ارتباطات و روابط عمومی موضوع روابط عمومی داشتند.

محفل قمپز توسط واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری قم در چهارشنبه پایانی هر ماه برگزار می‌شود.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.