برپایی ۳۷۰۰ تخته چادر مسافرتی در استراحتگاه‌های نوروزی قم

همزمان با ایام نوروز و در روزهای ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۳ فروردین‌ماه ۱۴۰۳، در استراحتگاه‌های نوروزی قم ۳۷۰۰ تخته چادر مسافرتی برپاشده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
برپایی ۳۷۰۰ تخته چادر مسافرتی در استراحتگاه‌های نوروزی قم
شناسه : 83144 | انتشار : ۰۴ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، همزمان با ایام نوروز، یکی از برنامه‌ریزی‌های مدیریت شهری، اسکان زائران و مسافران شهر کریمه اهل‌بیت(س) است.

در این راستا ۶ کمپینگ و بوستان شامل فدک، غدیر، هاشمی، مهدی، نماز و نیایش در سطح شهر قم برای استقرار چادرهای مسافرتی زائران و مسافران در نظر گرفته‌شده است.

از ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ تا سوم فروردین‌ماه در مجموع ۳ هزار و ۷۰۰ تخته چادر در کمپینگ ها، بوستان‌ها و مراکز پیش‌بینی‌شده استقرار چادر مسافرتی صورت گرفته است.

در این زمینه و در این ۴ روز، بیشترین برپایی چادر مربوط به بوستان نیایش در جوار مسجد مقدس جمکران با نصب هزار و ۳۰۳ تخته چادر بوده است.

نوشته های مشابه
بررسی زمین‌چهر‌های استان قم در بنیاد قم‌پژوهی
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
اعلام قیمت دام زنده ویژه عید قربان در قم
تشریح برنامه‌های نکوداشت نیم‌قرن فعالیت علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.