عدم همراهی مردم در نگهداری فضای سبز سبب تحمیل هزینه به شهرها می‌شود

فرماندار قم با بیان اینکه اگر همراهی مردم در نگهداری فضای سبز نباشد هزینه‌های بسیاری بر شهرها تحمیل می‌شود، گفت: همان‌گونه که توسعه فضای سبز سبب شادی و طراوت مردم می‌شود، باید همراهی شهروندان در نگهداری از فضای سبز نیز افزایش پیدا کند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
عدم همراهی مردم در نگهداری فضای سبز سبب تحمیل هزینه به شهرها می‌شود
شناسه : 82789 | انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳   پرینت
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، عباس ذاکریان در حاشیه آئین کاشت نهال با حضور مدیران استانی و شهری، کارمندان سپاه، بسیج و نیروهای هلال‌احمر که در بوستان جنگلی مرجعیت برگزار شد، اظهار کرد: باتوجه به کیفیت خاک و اقلیم قم باید توسعه فضای سبز در این شهر با الزاماتی همراه باشد.
وی با اشاره به اینکه اگر همراهی مردم در نگهداری فضای سبز نباشد هزینه‌های بسیاری بر شهرها تحمیل می‌شود، مطرح کرد: همان‌گونه که توسعه فضای سبز سبب شادی و طراوت مردم می‌شود باید همراهی شهروندان در نگهداری از فضای سبز نیز افزایش پیدا کند.
فرماندار قم با بیان اینکه در توسعه فضای سبز باید به منابع آبی توجه لازم شود، عنوان کرد: این مهم با افزایش بهره‌وری و استفاده از روش‌های نوین آبیاری محقق می‌شود.
نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
اعلام قیمت دام زنده ویژه عید قربان در قم
تشریح برنامه‌های نکوداشت نیم‌قرن فعالیت علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
پوستر نکوداشت نیم‌قرن فعالیت علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران رونمایی شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.