اقدام شهرداری قم در توزیع اقلام فضاسازی دهه فجر در کشور کم‌نظیر است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم با تقدیر از اقدام شهرداری قم در توزیع اقلام آذین‌بندی و فضاسازی دهه فجر به مساجد سطح شهر گفت: این اقدام حرکتی کم‌نظیر در کشور بوده که از سال گذشته در قم و توسط شهرداری انجام‌شده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اقدام شهرداری قم در توزیع اقلام فضاسازی دهه فجر در کشور کم‌نظیر است
شناسه : 80683 | انتشار : ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حجت‌الاسلام‌ محمدحسن ذاکری در نشست توجیهی برنامه‌های شهرداری قم در دهه فجر انقلاب اسلامی که در سالن همایش‌های شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: راهبرد اصلی امروز دشمنان، خارج کردن مردم از صحنه حضور در انتخابات و پیوستگی‌های با نظام اسلامی است.

وی با بیان اینکه در این شرایط مردم همچنان فصل الخطاب حرکت‌های انقلاب هستند، ابراز کرد: یکی از مصادیق آن، حضور مردم در جشن‌های دهه فجر است که هرچه مشارکت بیشتر، استحکام نظام اسلامی بیشتر می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: در بین همکاران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در کشور، شهرداری قم بیشترین همکاری را در برگزاری مراسمات، راهپیمایی‌ها، آذین‌بندی‌ها و… داشته است.

وی با تقدیر از اقدام شهرداری قم در توزیع اقلام آذین‌بندی و فضاسازی دهه فجر به مساجد سطح شهر تصریح کرد: این اقدام حرکتی کم‌نظیر در کشور بوده که از سال گذشته در قم و توسط شهرداری انجام‌شده است و منجر به یکپارچه‌سازی و افزایش نشاط اجتماعی شده است.

نوشته های مشابه
شترها قهرمانان دیروز؛ متهمان امروز؟
بررسی زمین‌چهر‌های استان قم در بنیاد قم‌پژوهی
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
اعلام قیمت دام زنده ویژه عید قربان در قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.