تشریح مشکلات منطقه دو قم/ از تملک نیمه‌کاره پروژه‌های عمرانی تا سرانه پایین فضای سبز

مدیر منطقه دو شهرداری قم به تشریح مشکلات این منطقه پرداخت و گفت: تملک املاک باقی‌مانده از پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای امنیت، اجرای ۱۰۰ کیلومتر فاضلاب برای ۱۷ هزار ملک باقی‌مانده، صدور آرای و احکام قضائی علیه شهرداری در خصوص تفکیک‌های غیرمجاز و پایین‌بودن سرانه فضای سبز از جمله چالش‌های وضع موجود در این منطقه است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تشریح مشکلات منطقه دو قم/ از تملک نیمه‌کاره پروژه‌های عمرانی تا سرانه پایین فضای سبز
شناسه : 80280 | انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۲   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید رضا حسینی اظهار کرد: منطقه دو تاکنون با چالش‌ها و تعارضات متفاوتی روبه‌رو بوده و تلاش مجموعه شهری در راستای رفع این تعارضات است.

وی افزود: تملک املاک باقی‌مانده از پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای امنیت و اجرای ۱۰۰ کیلومتر فاضلاب برای ۱۷ هزار ملک باقی‌مانده، از تعارضاتی است که در منطقه دو شهری وجود دارد.

مدیر منطقه دو شهرداری قم تصریح کرد: تأمین سرانه فضای سبز در مناطق بافت فرسوده، صدور آرای و احکام قضائی علیه شهرداری در خصوص تفکیک‌های غیرمجاز قضائی از دیگر تعارضات موجود در منطقه است.

وی با اشاره به بوستان‌های منطقه دو و تأمین سرانه سبز افزود: به دلایل مختلفی در منطقه دو شهری از فضای سبز خوبی برخوردار نیستیم و باید به راهکاری برای حفظ و توسعه فضای سبز شهری اندیشید.

حسینی ادامه داد: حفظ بوستان‌های معصومیه، جوان و نگهداری از حریم ورودی‌های شهر از دیگر چالش‌های اساسی در جامعه است.

مدیر منطقه دو شهرداری قم دیگر مشکلات منطقه را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: هدایت سیلاب‌های بالادست، ساماندهی وانت‌بارها در میدان مالک اشتر و شاهد، اجرای ۴۰ کیلومتر نهر فرسوده و روکش آسفالت معابر و شوارع شهری از دیگر چالش‌های موجود در منطقه است و مجموعه خدمات شهری در حال تلاش و رفع این معارضات است.

نوشته های مشابه
جزئیات جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س) اعلام شد
اجرای پروژه «صدر» نباید معطل بماند/ تکمیل پروژه‌های اطراف حرم نیازمند ۵۰ هزار میلیارد اعتبار است
نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قم افتتاح شد
توصیف نویسنده مشهور از سفر به قم/ دیدار با قمی‌ها شوق‌برانگیز است
فاز نخست بیمارستان خاتم قم امسال افتتاح می‌شود
رشد ۳۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در فروردین
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.