ارتقای جایگاه شوراها با نظام محله‌محوری

شهردار قم با تأکید بر اینکه برای عملکرد بهتر مدیریت شهری باید امور مربوط به شهرها به شوراهای شهر واگذار شود، گفت: با استقرار نظام محله‌محوری و ارتقای جایگاه شوراهای شهر می‌توان امور مردم را به خودشان واگذار کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ارتقای جایگاه شوراها با نظام محله‌محوری
شناسه : 80053 | انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید مرتضی سقائیان‌نژاد در دیدار اعضای ستاد همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با اشاره به اهمیت واگذاری امور مردم به خودشان اظهار کرد: مدیریت شهری عرصه‌ای است که باید حاکمیت مردم در آن محقق شود.

وی با تأکید بر اینکه برای عملکرد بهتر مدیریت شهری باید امور مربوط به شهرها به شوراهای اسلامی شهر واگذار شود، افزود: در حال حاضر ۲۵ ارگان در شهر فرمان می‌دهند، درحالی‌که شوراها باید محوریت امور شهرها را در دست داشته باشند.

شهردار قم به لزوم واسپاری امور مردم به خودشان در کلام مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: نحوه وضع قوانین شوراهای شهر را به سمتی برده که اختیارات این ارگان را کاهش داده است.

سقائیان‌نژاد اظهار کرد: امروزه با استقرار نظام محله‌محوری و ارتقای جایگاه شوراهای شهر می‌توان امور مردم را به خودشان واگذار کرد.

وی با اشاره به تأکید برنامه‌های توسعه کشور به واگذاری ۲۳ وظیفه دولتی به شوراهای شهر و شهرداری‌ها گفت: هدف این ریل‌گذاری یکپارچه‌سازی امور شهری بوده که در عمل هیچ‌گاه محقق نشده است.

شهردار قم با اشاره به اینکه امروز مدیریت شهری به بنیان‌های فکری و نرم‌افزاری نیاز دارد، اظهار داشت: در حوزه فرهنگ ابتدا باید چارچوب‌های نرم‌افزاری شکل گرفته و در مباحث نظری به وحدت برسیم تا بتوانیم به چارچوب اجرایی برسیم که در این عرصه حوزه‌های علمیه می‌توانند نقش‌آفرین باشند.

سقائیان‌نژاد به تشکیل ستادهای راهبردی در حوزه علمیه قم اشاره کرد و افزود: وقتی مسائل نرم‌افزاری حل شده و وارد قوانین شود، می‌توان از هر دستگاه اجرایی متناسب با اختیارات و وظایفش انتظار داشت.

نوشته های مشابه
نمایشگاه آثار تایپوگرافی هنرمندان قم افتتاح شد
توصیف نویسنده مشهور از سفر به قم/ دیدار با قمی‌ها شوق‌برانگیز است
فاز نخست بیمارستان خاتم قم امسال افتتاح می‌شود
رشد ۳۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در فروردین
فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم
۳۵۸ هزار کارگر در قم فعال هستند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.