تملک باغ اشراقی نیازمند رضایت مالکان برای تهاتر است

مدیر منطقه یک شهرداری قم بر ضرورت حفظ فضای سبز و باغات شهری تأکید کرد و گفت: تملک باغ اشراقی در منطقه یک از سنوات گذشته آغاز شده که تکمیل این اقدام نیازمند رضایت مالکان برای تهاتر است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تملک باغ اشراقی نیازمند رضایت مالکان برای تهاتر است
شناسه : 79376 | انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، محمدحسین علی‌اکبری با اشاره به درخواست مردم برای ایجاد فضاهای سبز در بافت فرسوده اظهار داشت: ایجاد لکه سبز در بافت‌های فرسوده نیازمند ردیف اعتباری بالایی است.

وی افزود: در راستای ایجاد فضای سبز در بافت‌های فرسوده، شهرداری آمادگی تغییر کاربری اراضی‌های موجود را به لکه‌های سبز دارد و این تغییر فرایند پیچیده‌ای دارد.

مدیر منطقه یک شهرداری قم، حفظ فضای سبز و باغات شهری را از اقدامات مهم دانست و خاطرنشان کرد: تملک باغ اشراقی در منطقه یک از سنوات گذشته آغاز شده که تکمیل این اقدام نیازمند رضایت مالکان برای تهاتر است.

وی با اشاره به استفاده از آب شرب در فضای سبز، گفت: ۵۵ درصد از آب خام موجود در منطقه یک صرف فضای سبز شده است و بوستان رضوان با مساحت ۱۱۰ هکتاری از پساب‌های شهری آبیاری می‌شود.

علی‌اکبری پیش‌بینی هواشناسی در خصوص افزایش بارندگی‌ها در زمستان را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: به‌منظور دفع آب‌های سطحی و آب‌گرفتگی سطح منطقه، پنج سپتیک در منطقه یک شهری وجود دارد که عملیات بازسازی و احیای این سازه‌ها انجام‌شده است و مشکلی در این زمینه نخواهد بود.

نوشته های مشابه
خادمیاران رضوی قم به استقبال دهه کرامت می‌روند
استقبال ۵۰ هزار نفری از «موسی کلیم‌الله» در قم
لزوم تشکیل ساختار بانوان در شهرداری قم
مرکز نفس مجتمع خیرین سلامت قم افتتاح شد
ضرورت تجهیز آتش‌نشانی قم به نردبان‌های بلندمرتبه
جزئیات جشن‌های دهه کرامت در حرم حضرت معصومه(س) اعلام شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.