تحقق ۹۰ درصد درآمد سازمان اتوبوس‌رانی قم در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم گفت: تاکنون بیش از ۹۰ درصد از درآمدهای پیش‌بینی‌شده سازمان اتوبوس‌رانی در سال ۱۴۰۲ محقق شده‌ است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تحقق ۹۰ درصد درآمد سازمان اتوبوس‌رانی قم در سال ۱۴۰۲
شناسه : 78945 | انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علی نیک با اشاره به اهمیت بودجه در توسعه برنامه‌های خدماتی به مردم اظهار داشت: برای نخستین بار پس از سال‌ها، بودجه سازمان در سال ۱۴۰۲ در قسمت درآمدهای سازمان، از کمک شهرداری سبقت‌گرفته است.

وی نحوه تدوین بودجه را موردتوجه قرارداد و افزود: طی روال سال‌های گذشته، در تنظیم بودجه بین ۳۰ تا ۴۰ درصد درآمدهای خود سازمان در نظر گرفته می‌شد و حتی در برخی سال‌ها کمتر از این مقدار بود، اما امسال ۶۰ درصد در بودجه پیش‌بینی‌شده، درآمد خود سازمان است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم تصریح کرد: در تنظیم بودجه سال ۱۴۰۲ سهم کمک‌های شهرداری ۴۰ درصد پیش‌بینی‌شده که البته سازمان رقم قابل‌توجه‌ای را کسب کرده و تا امروز بیش از ۹۰ درصد از درآمدهای سازمان محقق شده‌ است.

نوشته های مشابه
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.