اطلس فرهنگی شهر قم تدوین می‌شود

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: در حال حاضر با همکاری سازمان فرهنگی شهرداری به دنبال تولید اطلس فرهنگی شهر بر مبنای داده‌ها و المان‌های فرهنگی هستیم.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اطلس فرهنگی شهر قم تدوین می‌شود
شناسه : 78747 | انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علی مؤمن حجازی در نشست دبیران ستادهای راهبری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با شهردار قم که در سالن جلسات رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: وظیفه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات الکترونیکی سازی و هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است و در حال حاضر ۸۰ سامانه نرم‌افزاری در حال ارائه خدمات الکترونیکی هستند.

وی یکی از این سامانه‌ها را خدمات شهروندی یا قمیار دانست و افزود: بسیاری از خدمات مدیریت شهری مانند شهرسازی، حمل‌ونقل و ترافیک، آرامستان ها و … در این سامانه در اختیار شهروندان است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با بیان اینکه اطلاعات المان‌ها و اطلاعات مکانی بسیاری از فضاها جمع‌آوری و در سامانه‌ای در اختیار مردم است، ابراز کرد: در حال حاضر با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری به دنبال تولید اطلس فرهنگی شهر بر مبنای داده‌ها و المان‌های فرهنگی هستیم.

وی، وجود ۱۶۳ دوربین نظارتی در سطح شهر را مورد توجه قرارداد و گفت: ۳۰ سامانه پلاک خوان نیز وجود دارد که خروجی این دوربین‌ها در سامانه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نوشته های مشابه
لزوم تشکیل ساختار بانوان در شهرداری قم
ضرورت تجهیز آتش‌نشانی قم به نردبان‌های بلندمرتبه
اجرای پروژه «صدر» نباید معطل بماند/ تکمیل پروژه‌های اطراف حرم نیازمند ۵۰ هزار میلیارد اعتبار است
فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم
۳۵۸ هزار کارگر در قم فعال هستند
۹۲۶ هزار نفر در قم یارانه می‌گیرند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.