اجرای ۱۱۵ هزار متر خط‌کشی در قم

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم از اجرای ۱۱۵ هزار متر انواع خط‌کشی در سطح شهر خبر داد و گفت: اجرای خط‌کشی دو جزئی به‌صورت طولی، عابر پیاده و خط‌کشی‌های سرد از اقدامات انجام شده در سطح معابر شهر است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اجرای ۱۱۵ هزار متر خط‌کشی در قم
شناسه : 78642 | انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا خلیلی با اشاره به اجرای انواع خط‌کشی‌ها در شهر اظهار کرد: یکی از وظایف سازمان حمل‌ونقل و ترافیک اجرای خط‌کشی‌های طولی و عرضی در معابر سطح شهر است.

وی افزود: خط‌کشی‌های دو جزئی در سطح معابر و خط‌کشی‌های سرد ازجمله اقداماتی است که در راستای ایمن‌سازی تردد عابران و وسایل نقلیه در سطح شهر انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: در سال جاری تاکنون، ۸۴ هزار خط‌کشی طولی سرد، ۳۰ هزار متر خط‌کشی دو جزئی طولی و ۵۰۰ مترمربع خط‌کشی دو جزئی عابر پیاده در خیابان‌های مقابل مدارس و تقاطع‌های شهری انجام شده است.

به گفته خلیلی، ۱۰۰ متر از خط‌کشی‌های دو جزئی در تقاطع‌ها و خط ایست تقاطع توحید و دو طفلان مسلم، تقاطع آیت‌الله صدوقی اجرا شده است.

وی با اشاره به تغییر رویکرد سازمان برای استفاده از رنگ‌های ترافیکی دو جزئی گفت: به این دلیل که این رنگ‌ها ماندگاری بالایی بین سه تا پنج سال دارند، استفاده از آن‌ها در سطح معابر موجب سرویس‌دهی بهتر ترافیکی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم افزود: رنگ‌هایی که ماندگاری بالایی ندارد، الزام تکرار چندباره رنگ‌آمیزی را ایجاد می‌کند که این موضوع موجب مشکلات ترافیکی و هزینه‌های مضاعف است.

نوشته های مشابه
اقامه نماز عید فطر در ۲۱ بقعه شاخص قم
مسیر راهپیمایی روز قدس در قم اعلام شد
«دولت‌آباد آقا»؛ سفری به طبیعت، تاریخ و معنویت
افزایش ۴۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در سال ۱۴۰۳
توزیع ۴۰۰ هزار پرس افطاری ساده و غذای گرم در بقاع متبرکه قم
مصدومیت ۵۷ نفر در حوادث چهارشنبه سوری قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.