بهره‌برداری از بوستان بانوان منطقه ۵ قم تا دو ماه آینده

مدیر منطقه پنج شهرداری قم از بهره‌برداری بوستان بانوان منطقه تا دو ماه آینده خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
بهره‌برداری از بوستان بانوان منطقه ۵ قم تا دو ماه آینده
شناسه : 78175 | انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۳   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، رضا رحیمی در سلسله نشست‌های رسانه‌ای روایت تحول شهرداری قم، با اشاره به وضعیت سرانه‌های فضای سبز در منطقه پنج اظهار داشت: مساحت کل فضای سبز منطقه پنج ۶۰هکتار بوده و ۲۵ بوستان در سطح منطقه وجود دارد.

وی با بیان اینکه سرانه فضای سبز منطقه به ازای هر نفر ۲/۶ مترمربع است، افزود: سرانه فضای سبز جنگلی در منطقه ،۱۶ هکتار و در سال جاری با اعتباری بالغ‌بر ۲۴میلیارد تومان، بوستان‌های قدیمی بهسازی شده است.

مدیر منطقه پنج شهرداری قم با تأکید بر اینکه بوستان بصیرت تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد تصریح کرد: بوستان بصیرت به‌عنوان بوستان بانوان یکی از پروژه‎‌های مهم در حال تکمیل است که در منطقه پنج احداث‌شده و تمهیدات لازم انجام شده تا بانوان از این ظرفیت استفاده کنند.

نوشته های مشابه
واکنش «جوادیان» به انتقادها از توسعه فضای سبز در قم
تشریح برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا در قم
«شیر سنگی» در دست مستندساز قمی
احداث ۲۱ پروژه آموزشی در قم/ سه هنرستان جدید افتتاح می‌شود
۱۳ مدرسه قم مجهز به نیروگاه خورشیدی شد
نمایش فیلم‌های اکران نوروزی در پردیس سینمایی بازار شهر قم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.