عرض بلوارهای شهری قم کاهش می‌یابد

مدیرکل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: در راستای اجرای آیین‌نامه طراحی راه‌های شهری و ایمن‌سازی، عرض بعضی بلوارهای شهر قم از جمله بلوار امام علی(ع) پردیسان کاهش پیدا می‌کند.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
عرض بلوارهای شهری قم کاهش می‌یابد
شناسه : 78119 | انتشار : ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حامد خسروی با اشاره به اجرایی شدن آئین‌نامه طراحی راه‌های شهری که به شهرداری‌ها ابلاغ‌شده اظهار کرد: بلوار امام علی(ع) یکی از محورهای ترافیکی منطقه پردیسان است که در زمان شکل‌گیری این منطقه در دهه‌های پیش‌ساخته شده است.

وی افزود: طی سال‌های اخیر به دلیل افزایش سرعت و ناایمنی بلوار، آمار تصادفات افزایش پیدا کرد و در سال ۱۴۰۰ سه نفر در یک تصادف جان باختند.

مدیرکل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: بازدید میدانی در همین خصوص با حضور دادستان شهر قم، رئیس پلیس راهور و نمایندگان شهرداری از این بلوار صورت گرفت و مقرر شد شهرداری قم اقدامات لازم نسبت به ایمن‌سازی این مسیر را در دستور کار قرار دهد.

خسروی با اشاره به ابلاغ آئین‌نامه جدید از وزارت راه و شهر‎سازی، اضافه کرد: شهرداری قم با هدف ایمن‌سازی بلوار امام علی (ع) و عمل به آئین‌نامه وزارت راه و شهر‎سازی اقداماتی از قبیل کاهش عرض بلوار و نصب دوربین‌های کنترل سرعت در دستور کار قرار داد.

نوشته های مشابه
ضیافت افطاری اعضای خانه مطبوعات قم برگزار شد
فعلاً خبری از احیای پارک سالاریه نیست
واکنش «جوادیان» به انتقادها از توسعه فضای سبز در قم
تشریح برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا در قم
«شیر سنگی» در دست مستندساز قمی
احداث ۲۱ پروژه آموزشی در قم/ سه هنرستان جدید افتتاح می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.