ماهیت فرهنگی پروژه‌های بازآفرینی شهری در قم

مدیرعامل سازمان بهسازی، نوسازی و زیباسازی اطراف حرم با بیان اینکه پروژه‌هایی از قبیل بهسازی قبرستان نو، ‎فاز ۵ عمار یاسر و پروژه چهل اختران در دست اجراست، گفت: پروژه‌های بافت تاریخی شهر قم، ماهیتی فرهنگی دارد و بر‎ کیفیت زندگی اجتماعی شهروندان تأثیرگذار است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
ماهیت فرهنگی پروژه‌های بازآفرینی شهری در قم
شناسه : 77045 | انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا خاکی در حاشیه جلسه ستاد بازآفرینی شهری با اشاره به انجام اقداماتی در راستای منابع ۴۸ هکتاری اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده و پروژه‌هایی از قبیل بهسازی قبرستان نو، ‎فاز ۵ عمار یاسر و پروژه چهل اختران در دست اجراست.

وی افزود: ماهیت اصلی پروژه‌های بافت تاریخی و هسته مرکزی، فرهنگی است و بر ‎ارتقاء کیفیت زندگی و محیط اجتماعی تأثیر دارد و نمی‌توان این نوع پروژه‌ها را با پروژه‌های عمرانی مقایسه کرد.

مدیرعامل سازمان بهسازی، ‎نوسازی و‎ ‎زیباسازی اطراف حرم خاطرنشان کرد: اقدامات لازم در ضلع شرقی حرم و حلقه امنیتی اطراف تأیید شده و طبق برنامه‌ریزی و زمان‌بندی معین شده اقدامات اجرایی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در این جلسه ستاد بازآفرینی شهری، توا‎فقا‎تی صورت گرفت تا دستگاه‌های خدمات‌رسان و دستگاه‌های متولی فضای مورد نیاز خود را به ستاد بازآفرینی ارائه داده و در راستای افزایش سطح کیفی بافت محلات فرسوده در سه حوزه فضای سبز، ‎ ورزشی و آموزشی با توجه به برنامه مدون، اقدامات لازم انجام شود.

نوشته های مشابه
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
هفت مطالبه کارشناسان علوم آزمایشگاهی
موسوعه ۲۰ جلدی آثار آیت‌الله حائری یزدی رونمایی می‌شود
همایش «یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم» با پیام رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.