پیش‌بینی ۳۰ هزار متر خط‌کشی در معابر شهری قم

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به افزایش کیفیت خط‌کشی معابر در سطح شهر قم، گفت: ۳۰ هزار متر خط‌کشی در معابر شهری قم انجام می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
پیش‌بینی ۳۰ هزار متر خط‌کشی در معابر شهری قم
شناسه : 77027 | انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا خلیلی با اعلام خبر اجرای طرح‌های کیفی در پروژه‌های ترافیکی، از اجرای خطوط ترافیکی معابر با کیفیت بالا خبر داد و اظهار کرد: در راستای افزایش ایمنی و نظم‌بخشی به تردد وسایل نقلیه، خط‌کشی طولی معابر با استفاده از رنگ‌های تک جزئی و چند جزئی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: استفاده از رنگ‌های چند جزئی در خط‌کشی طولی و عرضی معابر باعث افزایش ایمنی سطح معابر به خصوص در معابری که روشنایی کمتری دارند، خواهد شد.

سرپرست سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم خاطرنشان کرد: با توجه به ماندگاری و عمر بالای این نوع رنگ، در کنار افزایش ایمنی، صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری انجام پروژه‌های خط‌کشی نیز مدنظر است.

خلیلی گفت: اجرای رنگ‌های دو جزئی ترافیکی مطابق اولویت‌های مناطق و معابر اصلی در حال انجام بوده و پیش‌بینی می‌شود در سال جاری ۳۰ هزار متر عملیاتی شود.

نوشته های مشابه
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
هفت مطالبه کارشناسان علوم آزمایشگاهی
موسوعه ۲۰ جلدی آثار آیت‌الله حائری یزدی رونمایی می‌شود
همایش «یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم» با پیام رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.