شهرداری برای اهالی پردیسان کتابخانه می‌سازد

امام‌جمعه پردیسان گفت: خبر نویدبخش برای مردم پردیسان قول شهردار قم برای ساخت یک کتابخانه در این منطقه است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
شهرداری برای اهالی پردیسان کتابخانه می‌سازد
شناسه : 76064 | انتشار : ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، حجت‌الاسلام محمدرضا حامدی امروز در حاشیه مراسم افتتاح پروژه‌های شهرداری قم در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: از شهردار قم و اعضای شورای شهر برای این اقدامات ارزشمند تقدیر و تشکر می‌کنم چراکه با زحمت‌های این افراد شاهد به ثمر نشستن پروژه‌ها هستیم.

وی با اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ افزود: این نوید را به شهروندان و مخصوصاً کسانی که دغدغه فرهنگی دارند این است که عمده پروژه‌هایی که امروز افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود پیوست فرهنگی دارند.

امام‌جمعه پردیسان با اشاره به اهمیت ارتقای سرانه‌های فرهنگی در منطقه پردیسان قم گفت: آقای شهردار قول دادند که برای احداث کتابخانه در پردیسان همکاری کنند.

وی با اشاره به ارزش خدمت به مردم قم ادامه داد: خیروبرکت این اقدامات در زندگی مسئولان اثرگذار خواهد بود. خدمت به مردم در دستگاه الهی ارزشمند است.

حامدی گفت: این خدمات و پروژه‌ها به‌نوعی زندگی شهروندان را در عرصه مادی و معنوی تسهیل می‌کند که این موضوع تا سال‌های اثرات ماندگاری خواهد داشت.

نوشته های مشابه
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
برگزیدگان ششمین جشنواره فیلم بسیج هنرمندان قم معرفی شدند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.