۲۰۰۰ جای پارک خودرو در اطراف حرم مطهر ایجاد میشود
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید مرتضی سقائیاننژاد در دیدار با آیتالله نوری همدانی مرجع تقلید شیعیان در توضیح محدودیتهای ترافیکی ایجاد شده اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س)، اظهار کرد: بخشی از محدودیتهای ایجاد شده در اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) جنبه امنیتی دارد و از سوی شورای تأمین و سپاه استان قم چارچوبهای آن مشخص شده که شهرداری مجری آنهاست.
وی افزود: سروصدا و ازدحام خودروها، ساحت قدسی حرم حضرت معصومه(س) را خدشهدار کرده بود که برای جلوگیری از این امر و آرامسازی، پیادهراه از سهراه بازار تا چهار راه شهدا احداث شده است.
شهردار قم خاطرنشان کرد: خودروهای برقی در این مکان بهصورت رایگان اقدام به جابهجایی زائران و شهروندان میکنند و برای تقویت این خودروها با آستان مقدس حضرت معصومه(س) هماهنگی لازم در حال انجام است.
سقائیاننژاد با اشاره به ضرورت ساماندهی کوچههای اطراف حرم حضرت معصومه(س) افزود: شش هزار پارکینگ اطراف حرم قرار دارد اما هنوز کافی نیست، پارکینگ برای نزدیک به ۲ هزار خودرو در شرق حرم با سرمایهگذاری حدود دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در حال احداث است که بهطورکلی تحولی را از نظر پارکینگ ایجاد میکند، همچنین ۱۰ پارکینگ موتورسیکلت اطراف حرم احداث شده است.
شهردار قم تصریح کرد: برای تردد مردم پردیسان ۹ کیلومتر در بلوار آیتالله بروجردی مسیر اتوبوس تندرو ایجاد شده است که از مقابل دانشگاه شهاب دانش به سمت حرم مسافران را منتقل میکنند و ۱۶ اتوبوس نیز طلاب را از پردیسان تا شرق حرم منتقل میکنند.
سقائیاننژاد با اشاره به اینکه ۱۰ پروژه اطراف حرم در مرحله اجرا است، اضافه کرد: یکی از پروژههای مهم ساماندهی قبرستان نو است که ۱۳۲ مغازه در آنجا با هزینه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان باید تخریب شود؛ این پروژه پنج هکتار را اطراف حرم مطهر را آزادسازی میکند.
تملک ۳۰۰ خانه در فاز ۵ عمار یاسر
وی گفت: در پروژه فاز ۵ عمار یاسر حدود ۳۰۰ خانه تخریبشده و اکنون در مرحله آسفالت است؛ این پروژه به تونل غدیر وصل میشود و گشایش بزرگی را در مرکز شهر ایجاد میسازد چراکه به محور ۱۵ خرداد و از آنجا به بزرگراه امیرکبیر متصل خواهد شد.
شهردار قم با اشاره به احداث پارکینگ در چهل اختران، افزود: خیابان شهیدان برقعی نیز احداث شد و ادامه آن نیز بازگشایی خواهد شد؛ همچنین در آینده زیرگذر امام موسی صدر احداث میشود که منتظر هستیم تا با احداث پارکینگ شرق حرم، دسترسیها آسان و سپس این پروژه اجرا شود.
سقائیاننژاد اضافه کرد: سرانه فضای سبز شهر قم از ۱۳٫۸ مترمربع به ۲۰ مترمربع رسیده است و از پساب پس از تصفیه برای آبیاری استفاده میشود.
وی اظهار کرد: در همه مناطق هشتگانه قم، یک ورزشگاه بزرگ فرهنگی و تفریحی ایجاد شده و در بوستانها نیز برنامه داریم که برنامههای تفریحی، فرهنگی و ورزشی اجرا شود.
اختصاص بودجه برای مساجد شهر قم
شهردار قم خاطرنشان کرد: دو ردیف بودجه برای کمک به مساجد و کانونهای فرهنگی اختصاص داده شده است و هر مسجدی که تقاضا کند، سرویسهای بهداشتی آنها را شهرداری میسازد، البته درصورتیکه عموم مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
در ابتدای این دیدار آیتالله نوری همدانی، مرجع تقلید شیعیان از اقدامات شهرداری قم در ایجاد تحولات عمرانی در شهر تقدیر کرد و خواستار تسهیل عبور و مرور در اطراف حرم مطهر و خدمترسانی بهتر به پردیسان شد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 27 November , 2024