اسکان بیش از ۴۵ هزار زائر در بوستان‌های شهر قم

مدیرعامل سازمان سیما و منظر شهرداری قم از اسکان بیش از ۴۵ هزار زائر اربعین در بوستان‌های شهر قم خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اسکان بیش از ۴۵ هزار زائر در بوستان‌های شهر قم
شناسه : 74215 | انتشار : ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به اسکان موقت زائران اربعین در شهر قم، اظهار کرد: از هفته‌های قبل هماهنگی‌های لازم با استانداری قم به‌عمل آمده و بوستان‌های شهر قم برای اسکان زائرین آماده شده است.

وی با اشاره به اسکان موقت زائران اربعین از استان‌های مختلف کشور در مسیر حرکت به سمت کربلا افزود: پیش‌بینی‌های لازم برای پذیرایی از زائران در بوستان‌های مشخص انجام شده است.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر شهرداری قم با اشاره به هماهنگی با اداره کل تخلفات شهری شهرداری قم به‌منظور پاکسازی بوستان‌های هدف از آسیب‌های اجتماعی، خاطرنشان کرد: با همکاری سازمان آتش‌نشانی برای استقرار خودرو و سرکشی در مسیر ارتقای ایمنی زائران، مکاتبه شد.

جوادیان اضافه کرد: از ابتدای ماه سفر در بوستان‌های فدک، مهدی، نیایش و امام رضا (ع)، شاهد استقرار زائران اربعین در مسیر حرکت به سمت کربلای معلی بوده‌ایم و بوستان غدیر و بوستان هاشمی نیز به عنوان پشتیبان برای استقرار زائران آماده‌سازی شده است.

وی تأکید کرد: از ابتدای ماه صفر تاکنون، ۱۱ هزار و ۳۴۶ تخته چادر در چهار بوستان هدف برپا شده است و بیش از ۴۵ هزار زائر اسکان پیدا کرده‌اند.

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.