روزانه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌های جاری شهر قم است

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر قم گفت: روزانه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌های جاری شهر قم است که شامل هزینه نظافت، رفت‌وروب، فضای سبز و جمع‌آوری زباله می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
روزانه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌های جاری شهر قم است
شناسه : 74179 | انتشار : ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مجید اخوان در مراسمی که به مناسبت هفته دولت و برای گفت‌وگوی بی‌واسطه مسئولان با مردم در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) خیابان سلمان منطقه پردیسان برگزار شد؛ ضمن گرامیداشت هفته دولت اظهار داشت: حضور مسئولان در بین مردم در تبیین اقدامات انجام شده لازم و ضروری است و به‌صورت متقابل مشکلات و مسائل مردم شنیده شود تا در جهت رفع مشکلات قدم برداریم.

وی ادامه داد: باتوجه‌به همدلی که بین مسئولان استان وجود دارد انتظار است که سطح قم به نقطه مطلوب برسد؛ ولی آنچه که مسلم است با وجود همه کارهایی که انجام شده است با آن چیزی که در شأن قم به‌عنوان ام‌القرای جهان اسلام خیلی فاصله است.

اخوان بیان داشت: ما به‌عنوان نماینده شما در شورای اسلامی شهر در طی چند سال همه تلاشمان را کردیم و می‌کنیم که این عقب‌افتادگی تاریخی جبران شود و طی این چند سال اخیر کارهای خوبی در مورد تقاطع‌های غیرهم‌سطح و تعریض خیابان‌ها انجام شده است؛ همچنین در بحث فضای سبز سرانه فضای سبز رشد مناسبی داشته است.

وی افزود: روزانه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌های جاری شهر قم است که شامل هزینه نظافت، رفت‌وروب، فضای سبز و جمع‌آوری زباله است.

نوشته های مشابه
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
بی‌حجابی با بگیر و ببند حل نمی‌شود/ برخورد امنیتی با مسئله فرهنگی ثمری ندارد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.