بوستان ویژه نابینایان در قم احداث می‌شود

مدیرکل فنی و طراحی شهرداری قم از طراحی بوستان ویژه نابینایان خبر داد و گفت: بوستان عصای سفید در ۲۰ هزار مترمربع مساحت در بوستان جوان طراحی‌شده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
بوستان ویژه نابینایان در قم احداث می‌شود
شناسه : 73356 | انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، لیلی نیک خلق احمدی در سلسله نشست‌های رسانه‌ای روایت تحول شهرداری قم، با اشاره به طراحی الحاقات جدید و ادامه بوستان جوان اظهار داشت: با توجه به اجرای روند واگذاری بیش از ۳۵۰ هکتار اراضی اطراف بوستان جوان، طراحی کاربری‌ها و چگونگی اجرای بوستان‌ها و فضای سبز آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه طراحی‌های مختلف برای این اراضی در نظر گرفته‌شده است ابراز کرد: تلاش شده این طراحی‌ها در کنار به روز بودن، نقش مهمی در ایجاد نشاط اجتماعی، تخصصی بودن و… داشته باشد.

مدیرکل فنی و طراحی شهرداری قم از طراحی بوستان ویژه نابینایان در این اراضی خبر داد: بوستان عصای سفید در ۲۰ هزار مترمربع مساحت طراحی‌شده است.

به گفته وی، در این بوستان تمامی معابر، پیاده راه‌ها، وسایل بازی و… بر اساس نیاز نابینایان طراحی و اجرا خواهد شد.

نوشته های مشابه
مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معارفه شد
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار می‌شود
پاتوق نیلوفرانه در قم افتتاح شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.