برگزاری محفل «سرناد» در قم

محفل «سرناد» با حضور جمعی از ترانه‌سرایان استان قم در سالن آسمان حوزه هنری قم برگزار شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
برگزاری محفل «سرناد» در قم
شناسه : 73179 | انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی حوزه هنری قم، محفل ترانه‌سرایان استان قم با عنوان «سرناد» با حضور صدرا کاوه و محمدجواد الهی‌پور و جمعی از ترانه‌سرایان استان قم در سالن آسمان حوزه هنری قم برگزار شد.

در این محفل الهه ملکی،‌ علی‌اصغر طلوعی،‌ راضیه مهدی،‌ زهرا نورانی و فاطمه صادقی تازه‌ترین سروده‌های خود را قرائت کردند و درباره محتوا و مسائل تکنیکی آن بین کارشناسان و حاضران در جلسه تبادل نظر شد.

در خلال نقدها و گفت‌وگوها به اهمیت عنصر شاعرانگی در ترانه اشاره و تأکید شد که ترانه‌سرا همچون شاعر بایست تعابیر و مضامین خود را در لفافه و به شکل شاعرانه بیان کند.

همچنین محمدجواد الهی‌پور ترانه‌سرا و مجری کارشناس این محفل، به بحث تناسب بین واژگان اشاره کرد. و متذکر شد که در اثر ادبی باید دلیلی برای انتخاب واژگان وجود داشته باشد و هم‌نشینی کلمات در کنار هم منطقی مثل تناسب، تضاد، ترادف و… داشته باشد.

او با اشاره به ترانه‌ای از روزبه بمانی، به بررسی تناسب‌های موجود در ادبیات پرداخت و بر ضرورت استفاده از آن تاکید کرد.

محفل «سرناد» به صورت ماهانه و به همت واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان قم برگزار می‌شود.

نوشته های مشابه
«آذرباد» در قم رونمایی می‌شود
بررسی زمین‌چهر‌های استان قم در بنیاد قم‌پژوهی
جزئیات تسهیلات طرح «نورا» بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
قم را باید دید؛ مقابر گنبد سبز
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.