اجرای تمهیدات لازم برای برگزاری نماز جماعت ظهر عاشورا

معاون خدمات شهری شهرداری قم از اجرای تمهيدات همه‌جانبه شهرداری قم در برگزاری باشكوه نماز جمعه و نماز ظهر عاشورا خبر داد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اجرای تمهیدات لازم برای برگزاری نماز جماعت ظهر عاشورا
شناسه : 72637 | انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مهدی اصفهانیان‌مقدم با اشاره به تقارن نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته با نماز ظهر عاشورا و برگزاری این فریضه در حرم مطهر، گفت: تمهیدات لازم به‌منظور تسهیل حضور نمازگزاران و همچنین اقامه نماز جماعت پس از پایان نماز جمعه با مشارکت شهرداری قم اندیشیده و اجرا شد. 

وی تصریح کرد: تأمین مخازن آب سیار و جایگاه‌های ثابت مورد نیاز جهت وضو، تامین فرش برای مفروش کردن بخشی از میدان بزرگ امام خمینی(ره) و آستانه، پخش سجاده و مُهر بین عزاداران و نمازگزاران از جمله اقداماتی بود که در این راستا و با هماهنگی دیگر دستگاه‌ها به اجرا رسید. 

همچنین اقامه نماز جماعت پس از پایان اقامه نماز جمعه در ستادهای خدمات‌رسانی شهرداری قم با حضور  عزاداران حسینی و عوامل خدماتی و اجرایی شهرداری قم برگزار شد.

نوشته های مشابه
زنگ سلامت در قم نواخته شد
برگزیدگان رویداد رسانه‌ای «یادگار ماندگار حاج شیخ» معرفی شدند
مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معارفه شد
دلم برای شخصیت‌های داستانی‌ تنگ می‌شود/ به مخاطب باج نمی‌دهم
بلاتکلیفی عملیات نوسازی امامزاده بلال سلفچگان
سانسور دیگر موضوعیت ندارد/ شعر ایران فراتر از ترکیه است/ شیفته حسین منزوی هستم
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.