اجرای ۱۳۴ پروژه در منطقه ۴ قم

مدیر منطقه چهار شهرداری قم گفت: در سال گذشته ۱۳۴ پروژه در سطح منطقه چهار شهر قم با هزینه دو هزار و ۴۲۸ میلیارد ریال اجرایی شده است.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اجرای ۱۳۴ پروژه در منطقه ۴ قم
شناسه : 67814 | انتشار : ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علیرضا اقبالیان تعداد پروژه‌های منطقه چهار در سال ۱۴۰۱ را موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: در سال گذشته ۱۳۴ پروژه در سطح منطقه چهار شهر قم اجرایی شده است.

وی، میزان بودجه این حجم از پروژه‌ها را دو هزار و ۴۲۸ میلیارد ریال دانست و افزود: سهم فنی و عمرانی، ۷۳ پروژه با اعتباری بالغ‌بر هزار و ۵۶ میلیارد ریال بوده است.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم ادامه داد: ۳۸ پروژه در حوزه خدمات شهری شامل فضای سبز و زیباسازی با اعتباری بالغ‌بر ۴۵۶ میلیارد ریال و چهار پروژه در حوزه پشتیبانی و توسعه مدیریت مانند املاک با هزینه‌ای بالغ‌بر ۵۳۸ میلیارد ریال اجرایی شده است.

به گفته وی، ۱۹ پروژه نیز شامل خرید تجهیزات، تعمیر و نگهداری، اجاره ماشین‌آلات، صلح‌نامه‌ها، خرید انشعابات و… با هزینه‌ای بالغ‌بر ۳۷۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ صورت گرفته است.

نوشته های مشابه
توصیف نویسنده مشهور از سفر به قم/ دیدار با قمی‌ها شوق‌برانگیز است
فاز نخست بیمارستان خاتم قم امسال افتتاح می‌شود
رشد ۳۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در فروردین
فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم
۳۵۸ هزار کارگر در قم فعال هستند
۹۲۶ هزار نفر در قم یارانه می‌گیرند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.