تأکید شهردار قم بر احیای بافت‌های فرسوده

شهردار قم با تأکید بر افزایش بهره‌برداری از ظرفیت‌های مدیریت شهری در امر بازآفرینی شهری، مأموریت اصلی سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر را تسهیل‌گری در جذب منابع و احیای بافت‌های فرسوده عنوان کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تأکید شهردار قم بر احیای بافت‌های فرسوده
شناسه : 67801 | انتشار : ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۷   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، جلسه هیئت‌مدیره سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) با حضور سیدمرتضی سقائیان‌نژاد شهردار، ابراهیم معتمدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، عباس ذاکریان فرماندار قم، محمودنژاد معاون فنی و اجرایی آستان مقدسه حضرت معصومه(س)، مجید متین‌فر معاون شهرسازی و معماری شهرداری، صادقیان مدیرکل امور فنی استانداری، محسن محرری و حجت‌الاسلام استقامت اعضای شورای شهر، علیرضا خاکی مدیرعامل و کارشناسان سازمان برگزار شد.

مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر در این جلسه به تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های جاری این سازمان ازجمله روند فعالیت پروژه بهسازی میدان شهید مطهری پرداخت و نسبت به بیان مشکلات مربوط به این پروژه‌ها به اعضای هیئت‌مدیره توضیحاتی ارائه کرد.

خاکی همچنین در خصوص پیشرفت تملکات در پروژه آرامستان نو و نحوه پیشبرد آن گزارشی بیان کرد.

همچنین با توجه به‌ضرورت احیای بافت‌های فرسوده و قرارگیری آن در پیرامون حرم مطهر، شهردار قم ضمن تأکید بر افزایش بهره‌برداری از ظرفیت‌های مدیریت شهری در امر بازآفرینی شهری، مأموریت اصلی سازمان در سال جاری را تسهیل‌گری در جذب منابع و احیای بافت‌های فرسوده اعلام کرد.

نوشته های مشابه
توصیف نویسنده مشهور از سفر به قم/ دیدار با قمی‌ها شوق‌برانگیز است
فاز نخست بیمارستان خاتم قم امسال افتتاح می‌شود
رشد ۳۰ درصدی تماشاگران سینماهای قم در فروردین
فعالیت ۱۲۵۷ تعاونی در قم
۳۵۸ هزار کارگر در قم فعال هستند
۹۲۶ هزار نفر در قم یارانه می‌گیرند
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.