برگزیدگان چهارمین جشنواره فیلم دینی اشراق معرفی شدند
به گزارش «شهر بیست» به نقل از تسنیم قم، چهارمین جشنواره فیلم دینی اشراق که با اکران فیلمهای راه یافته به بخش مسابقه از ۲۰ اسفندماه سال جاری به همت معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در سالن مرکز همایشهای غدیر و سالن سینما اشراق آغاز شده بود، امروز با تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان داد.
حجتالاسلاموالمسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، محمدرضا حسنایی رئیس دانشگاه هنر، محمدرضا جعفریجلوه مشاور رئیس سازمان صداوسیما، هادی مقدمدوست کارگردان و فیلمنامهنویس، سید محمود رضوی تهیهکننده سینما، سعید الهی مستندساز و منتقد سینما و برخی فعالان عرصه هنر دینی در این مراسم حضور داشتند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی قم در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان جشنواره و تولیدکنندگان آثار چهارمین جشنواره فیلم دینی اشراق اظهار داشت: ادبیات غنی ما پر از سوژه و مضامین عالی انسانی و حیاتبخش است و بسیاری از زندگانی علما و بزرگان ما منبع بزرگی است تا با هنر تولید فیلم و تصویر بتوان از غنای پیامها استفاده کرده و با خلاقیت و هنرمندی مناسب، پیامهای خوب دریافت کرده و فیلمنامههای مؤثر و قویتری را تهیه و تولید کرد.
مسعود معینیپور معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی در این مراسم اظهار داشت: قدرت بی نظیر معارف دینی برآمده از ماهیت فطری و جهان شمول آن است که اگر درست و دقیق و شایسته روایت شود، بی شک آثار فردی و اجتماعی در سطوح مختلف جهانی خواهد داشت که فرمود: فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا. در زمانهای به سر میبریم که روایتهای متناقض، گاهی متضاد با یکدیگر در جدالی سخت و بیرحمانه به دنبال جذب مخاطب بیشتر و اقناع افکار عمومی و جهتدهی به رفتارهای فردی و اجتماعی آنها هستند.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی گفت: حکمت و عقلانیت حکمرانی حکم میکند در زمانه جنگ روایتها، نهادها و ساختارهای رسانهای و سازمانها و مجموعههای متولی تولید روایت و آثار هنری هر چه بیشتر به این مقوله اهتمام کنند نه آنکه شاهد رکود جدی تولیدات رسانهای و سینمایی و خمودگی عرصه فیلم و مستند و سریال باشیم.
معینیپور تصریح کرد: در حوادث اخیر، جنگ روایتها مهمترین نهاد معتبر جمهوری اسلامی یعنی نهاد دین را به چالش کشید، تمام تلاش خود را معطوف کرد تا از نمادهای دینی اعتبار زدایی کند و از قضا مقصر بخشی از این چالش جدی ضعف سیاستگذاریها و ناکارآمدهای ساختاری بود.
وی افزود: جشنواره فیلم دینی اشراق بنا دارد در فرایند پیش روی خود راوی معارف و مقاصد قرآن و اهلبیت با زبان فیلم و مستند باشد.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه خاطر نشان کرد: شکوه مجاهدتهای چهارده قرن علما و صلحا و محبان و رهروان اهلبیت برای پاسداشت و احیا ترویج امر دین را میستایم و امیدواریم این کار قدمی در جهت تقویت و ترویج مکتب اهلبیت علیهم السلام باشد.
در پایان این مراسم در بخش مستند «ابومنتظر» اثر حمید عبداللهزاده به عنوان بهترین کارگردانی بخش رواق، «جزیره بهرام» اثر مسعود زارعیان بهترین مستند بخش رواق، «صدای بهمن» اثر یزدان پرونده بهترین کارگردانی جشنواره، «قطعه ۱۹» به تهیه کنندگی روایت فتح و کارگردانی مسعود دهنوی به عنوان بهترین فیلم جشنواره تجلیل شدند.
همچنین در بخش فیلمنامه و نقد فیلم نیز فیلمنامه بلند «سلما» نوشته کبری جباری و فیلمنامه «نوبت نان» نوشته علی الفت و نقد فیلم «به وقت شام» نوشته بلال الفت تقدیر شدند.
دیپلم افتخار بخش داستانی رواق به فیلم «حوالی حریم» به کارگردانی سید مهدی میرغیاثی و فیلم «۹ شب» به کارگردانی سید محمود شریفی اصل و تندیس جشنواره بهترین فیلم داستانی رواق به فیلم «سوم ب» به کارگردانی مرتضی راوش رسید و از گروه فیلمسازی اتود به نمایندگی علی فرازمند تقدیر شد.
دیپلم افتخار چهارمین جشنواره فیلم دینی اشراق به فیلم داستانی «خرید خانه» به کارگردانی حمید شاهمرادی رسید و فیلم «گلدان خالی» به کارگردانی محمد پایدار برگزیده این بخش شد.
جایزه ویژه تحقیق برای فیلم مستند «آینهداران» اثر حمید اسکندری رسید و جایزه مبلغ بینالملل رسانهای به اثر «جمعه دوم آوریل» ساخته سمانه رمضانی و جایزه ویژه مبلغ برتر رسانهای به مهدی امینی رسید، سیاوش نقیبی و محمد شفیعی نیز جایزه شهدای روحانیت را بدست آوردند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 1 January , 2025