برگزیدگان هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان قم معرفی شدند
به گزارش «شهر بیست»، آیین اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر استان قم ظهر امروز در تالار فرهنگ و هنر قم برگزار شد.
ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرعلی عموزاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، سردار کبیری پور جانشین فرمانده سپاه استان قم، داود شمس، رئیس سازمان بسیج رسانه استان قم، مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قم، روحالله امرالهی سخنگوی شورای شهر قم، نرجس نیازمند عضو شورای شهر، فخرالدین یوسفپور، مدیرعامل خانه مطبوعات قم و جمع کثیری از اصحاب رسانه برگزار شد.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم اظهار داشت: در عرصه رسانه بر خلاف حرفههایی همانند نظام پزشکی و نظام مهندسی که دارای یک نظام صنفی واحدی هستیم، فاقد این نظام هستیم که البته خانه مطبوعات و بسیج رسانه در این سالها همکاریهای خوبی با یکدیگر در حوزه رسانه داشتهاند.
شمسایی با اشاره به تدوین لایحه جامع رسانهها و طرح در هیئت دولت بیان داشت: در گام بعدی این لایحه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی عنوان داشت: در راستای ساماندهی رسانهها و خبرنگاران اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: شهر قم خاستگاه انقلاب اسلامی است و به واسطه وجود مرقد مطهر کریمه اهل بلیت (ع) پناهگاه ایرانیان است و ما هر چه داریم به برکت امام رضا(ع) و خواهر ایشان است و هویت ما بر این اساس بوده و ملت ایران نسبت به این خاندان ارادت ویژه ای دارند.
شمسایی گفت: انقلاب اسلامی ایران در طی این سالها با وجود هجمههای فراوانی از سوی استکبار به خصوص در ماههای اخیر که همه توان خود را به میدان آوردند با قدرت و اقتدار مسیر رشد و تعالی خود را دنبال میکند.
وی با اشاره به اهدای جایزه گرامافون سال ۲۰۲۳ توسط همسر رئیس جمهور آمریکا به یک موسیقی علیه جمهوری اسلامی بیان داشت: ملت ایران در این سالها نشان دادهاند که زیر بار سلطه استکبار نخواهند رفت و دشمنان این انقلاب نیز با اینگونه اقدامات در حقیقت کار را برای ما در عرصه جهاد تبیین هموارتر میکنند و چهره واقعی خود را به ملت ما نشان میدهند.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: برخلاف برخی از اقشار که در حوادث اخیر اقدامات نامناسبی داشتند اما اکثر خبرنگاران به دلیل اینکه ماهیت انقلابی دارند پای کار انقلاب اسلامی ایستادند و کمک کار جمهوری اسلامی بودند.
شمسایی ابراز داشت: تقویت فعالان رسانهای جبهه انقلاب اسلامی در راستای مقابله با توطئه دشمنان مهم است و باید رسانههای جبهه انقلاب اسلامی تقویت و مورد توجه باشند.
وی با اشاره به مشکلات رسانههای استان قم ادامه داد: مشکلات فعالان رسانهای استان قم را در سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شنیدیم و تلاش میشود تا این مشکلات حل و فصل شود.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تقدیر از شرکت خبرنگاران در جشنواره رسانهای ابوذر بیان داشت: آثار خوبی از سوی خبرنگاران و اهالی رسانه استان به این دوره از جشنواره ابوذر رسیده است که امیدواریم این جشنواره تداوم داشته باشد و در سالهای آینده نیز آثار ارسالی افزایش یابد.
همچنین سردار کبیریپور در این مراسم، اظهار داشت: شرایط امروز جامعه گویای نیازمندی به حوزه هنر و رسانه است، مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تأکید کردند و وظیفه ما در این زمینه سنگین است.
وی افزود: در زمینههای نوشتاری و دیداری تولیدات و محتواهای خوبی دادیم که آرایههای رسانهای آن باید تقویت شود و اگر با ابزارهای امروزی رسانهای همراه باشد به آثار فاخری تبدیل میشود.
جانشین فرمانده سپاه استان قم بیان کرد: هنر ابزار مناسبی برای تصویرسازی است و هر چه خوب و هنرمندانه باشد برای نسل جوان امید بخش و روحیه بخش است و از اهالی رسانه می خواهیم با نگاه کادرسازی به این موضوعات بپردازند.
امیرعلی عموزاده، مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این مراسم گفت: اگر کسی یک سخنرانی از امام را گوش داده باشد به کلمه وحدت کلمه میرسد، رکن اصلی اسلام توحید و وحدت است.
وی بیان کرد: بزرگترین دستاورد جشنواره رسانه ابوذر وحدت است و نهادهایی که در برگزاری این جشنواره مشارکت دارند نسبت به این موضوع توجه ویژه دارند.
همچنین علی شعبانی، دبیر هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قم در این مراسم بیان کرد: در ابتدا سپاس ویژه دارم از همه کسانی که با مشارکت و همیاری و همکاری موجب شدند این مراسم برگزار شود و با اجازه از اساتید خودم که در این مراسم حضور دارند که در دوره های قبل زحمت دبیری جشنواره بر دوششان بوده است.
وی افزود: در خصوص روند برگزاری این دوره از جشنواره که از ابتدای امسال کلید خورد ، با پیشنهاد رئیس محترم سازمان بسیج رسانه وتایید شورای سیاست گذاری جشنواره که ریاست آنرا فرمانده سپاه استان بر عهده دارد، مسئولیت دبیری این دوره از جشنواره بر عهده بنده گذاشته شد و با راه اندازی دبیرخانه از خردادماه امسال رسما استارت کار زده شد.
دبیر هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قم با اشاره به آثار رسیده به دبیرخانه هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر گفت: در این دوره جشنواره ابوذر بیش از ۱۰۰ نفر از فعالان رسانهای استان شرکت کردند که آثار خود را در قالبهای گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، گزارش ویدئویی، تیتر، موشن گرافی و اینفوگرافی و در موضوعات شعار سال ، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، پیوند رسانه و صنعت، امید و نشاط آفرینی در جامعه، مکتب شهید سلیمانی و سبک زندگی ایرانی اسلامی به دبیرخانه ارسال کردند.
وی عنوان کرد: پس از پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه، کمیته ۷ نفر داوری به ریاست خانه مطبوعات استان قم تشکیل شد و از مجموع ۵۷۹ آثار رسیده به دبیرخانه، در مرحله اول ارزیابی بیش از ۵۰۰ اثر با موضوعات اعلامی فراخوان تطابق داشته و به داوری مرحله دوم ارسال گردید.
دبیر هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قم خاطرنشان کرد: در مرحله دوم ارزیابی ۱۸۷ اثر برتر انتخاب و برای ارزیابی نهایی برای داوران ارسال گردید که برترین آثار پس از جمع بندی نهایی انتخاب شدند که امروز مورد تقدیر قرار می گیرند.
*معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر
در بخش «جان فدا» با موضوع سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، مهدی کاظمی رادیو معارف، عاطفه حردانی خبرگزاری بسیج، زهره بیادی صداوسیما، اسماعیل فخریزاده از معاونت فضای مجازی صدا و سیما، احمد غفاری مسئول رسانهای دفتر آیت الله مکارم شیرازی، زهره نعلبندی روزنامه شاخه سبز و گروه هنری ساحر به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.
در «بخش گزارش مکتوب» نیز وجیهه غلامحسین زاده از پایگاه خبری «شهر بیست» و الهام ملارضایی از نشریه یاران امین به ترتیب موفق به کسب رتبه اول و دوم شدند و یونس عزیزی از خبرگزاری کتاب ایران و اصغر شهبازی از خبرگزاری ایرنا به صورت مشترک رتبه سوم را بدست آوردند.
در «بخش مصاحبه»، اعظم ربانی از خبرگزاری فارس، مرتضی سعیدی از خبرگزاری حوزه، مهدی هواسی از پایگاه خبری قمنا حائز عنوانهای اول تا سوم شدند و همچنین در «بخش تیتر» محمد جهانگیریان از خبرگزاری ایرنا، فاطمه سادات محمدی از پایگاه خبری آستان بهارستان و وحید حاج سعیدی از روزنامه گویه به عنوان نفرات اول تا سوم تقدیر شدند.
در «بخش یادداشت» هشتمین جشنواره ابوذر علی علیزاده از خبرگزاری حوزه، محمد حسین کتابی از خبرگزاری رسا، حسن شیخ حائری از خبرگزاری فارس به عنوان برگزیدگان اول تا سوم معرفی شدند و در «بخش اینفو و موشن گرافی» سید محمد برقعی پایگاه اطلاعرسانی قمنا، احسان قنبریان خبرگزاری رسا و نعیمه خشنودیان خبرگزاری صداوسیما به عنوان افراد برتر تقدیر شدند.
در «بخش ویدئو» زهره بیادی، شیما کرمیانی و فاطمه آقامحمدی از خبرگزاری صداوسیما حائز عنوانهای برتر شدند و در «بخش ویژه» نیز فاطمه جمالزاده از خبرگزاری فارس، صغری خیل فرهنگ از روزنامه جوان، حسن پیروز منش از خبرگزاری دانشجو، سمیه حاجی احمدی از خبرگزاری صداوسیما، محمد توکلی از مرکز آفرینشهای هنری بسیج و احمد زینالعابدین از معاونت فضای مجازی صداوسیما تقدیر شدند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Wednesday, 1 January , 2025