۱۶۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی قم اضافه میشود
به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، ابوالفضل ایرانی خواه در سخنان پیش از خطبه های این هفته نماز جمعه قم، که همزمان با هفته سلامت برگزار شد گفت: در حال حاضر زیرساخت های بیمارستانی در قم رو به بهبود است و این استان با دارا بودن بیش از ۲ هزار تخت مجهز و پیشرفته شرایط مطلوبی در این زمینه دارد.
وی اضافه کرد: از این تعداد، حدود ۶۰۰ تخت در چند سال گذشته در قالب دو بیمارستان مجهز فرقانی و شهدا در قم راه اندازی شده است که امیدواریم در سه سال آینده نیز با راه اندازی حدود هزار و ۶۰۰ تخت بیمارستانی جدید و اضافه شدن آن به چرخه درمانی استان، شاهد ارتقا وضعیت درمان استان و رفع کمبودهای موجود در این خصوص باشیم.
ایرانی خواه به پروژه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در قم اشاره کرد و گفت: این بیمارستان یکی از بزرگترین پروژه های سلامت محور در استان است که با تکمیل آن خدمتی ماندگار برای مردم عزیز قم رقم خواهد خورد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: این بیمارستان تاکنون حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بر اساس تعهدات پیمانکار نیمی از تخت های آن نیمه نخست سال آینده راه اندازی می شود و بیمارستان نیز به طول کامل تا سه سال آینده به بهره برداری و در اختیار مردم قرار می گیرد.
وی با اشاره به فعالیت متخصصان و فوق متخصصان ماهر و توانمند در مراکز درمانی قم، گفت: به منظور کاهش مشکلات و کمبودها با محوریت عدالت در سلامت و توجه به مناطق کم برخوردار شهری در تلاش هستیم که در این خصوص برنامه ریزی های گسترده ای نیز انجام شده است.
ایرانی خواه گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاخص های بهداشتی در زمینه کاهش مرگ ومیر، واکسیناسیون، سلامت مادر و کودک به حد مطلوب رسیده است و برای ادامه این روند باید به بهداشت عمومی و مراقبت های اولیه توجه ویژه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، سکته های مغزی و قلبی در سنین پایین محور تهدید کننده سلامتی جامعه است و شهروندان برای جلوگیری از چنین بیماری هایی باید با مراجعه به مراکز و پایگاه های سلامت نسبت به سنجش سلامت خود اقدام نمایند.
ایرانی خواه با اشاره به فعالیت حدود ۱۵۰ مرکز و پایگاه سلامت در استان، گفت: تاکنون برای بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت قم پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است و هدف این طرح توجه به مراقبت های اولیه سلامت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان این که مجموعه بهداشت و درمان متولی تحقق ۲۰ درصد از سلامت جامعه است، بیان کرد: ۸۰ درصد ارتقای سلامت فردی و اجتماعی بستگی به مشارکت و تعامل سایر سازمان ها و شهروندان دارد تا شاخص های بهداشت و درمانی ارتقا یابد.
ایرانی خواه با اشاره به شعار “هر خانه یک پایگاه سلامت” گفت: این امر یکی از اولویت های اصلی و مهم خادمان سلامت مردم در استان است و بر این اساس به دنبال آموزش و ترویج مراقبت های اولیه بهداشتی از منازل و توسط خانواده ها هستیم.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
ktsalamt
تاریخ : ۱ - شهریور - ۱۳۹۸
بعنوان یک تولید کننده تخت بیمارستانی، در رابطه با کمبود بیمارستانی در کشور مطالب و اخبار و مقالات بسیار مطالعه نموده و بعضی آنها را در مقالات خود در سایت http://ktsalamat.com/ منعکس کرده ام. اما موضوع جالب توجه این است که وزارت بهداشت بحث توقف اجرای پروژه های درمانی را ارائه کرده که همانطور که کاملا واضح است تاثیر مستقیم بر سلامت جامعه دارد. اما بعنوان یک تولید کننده علاوه بر نگرانی برای سلامت عمومی جامعه، خواهان توجه بیشتر به این زمینه بابت ضرری که متوجه تولید کنندگان شده هستم. تولید کنندگانی که عمدتا منزوی شده، ورشکست شده، تغییر زمینه کاری داده و یا مجبور به محدود کردن تولیدات و تعدیل نیرو شده اند. این موضوع سلسله وار بر روی نیروی کار و وارد کنندگان مواد اولیه و … هم تاثیرگذار است. در این بین تکلیف اینهمه متضرر چه خواهد شد؟؟؟