تلاش برای ارتقای فرهنگ شهروندی در حوزه پسماندهای خانگی

معاون خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به تلاش برای ارتقای فرهنگ شهروندی در حوزه پسماندهای خانگی و ساختمان، نسبت به برخورد با تخلفات ماده ۱۶ تأکید کرد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
تلاش برای ارتقای فرهنگ شهروندی در حوزه پسماندهای خانگی
شناسه : 59032 | انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۴   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مهدی اصفهانیان مقدم اظهار کرد: سیاست و رویکرد کلان شهرداری قم بر منطقه محوری است و مجموعه مدیریت شهری سیاست‌گذاری کلان و نظارت بر اجرای صحیح سیاست‌ها را دنبال می‌کند.

معاون خدمات شهری شهرداری قم ادامه داد: سازمان‌ها و بخش‌های مختلف شهرداری باید در کنار مناطق و نواحی بوده و نسبت به تقویت فرآیندها کمک کنند.

وی با اشاره به تخلفات ماده ۱۶، ابراز کرد: مسدود سازی انهار، تخلیه زباله و پسماند در شهر، تخلیه و رهاسازی نخاله‌های ساختمانی و فاضلاب و … از مواردی است که امکان تشکیل پرونده تخلف با آن‌ها فراهم است.

اصفهانیان مقدم با تأکید بر فعالیت پرقدرت شورای حل اختلاف، یادآور شد: فعالیت مطلوب این شورا می‌تواند برخی از مشکلاتی که در شهر سبب مزاحمت برای شهروندان می‌شود را در روند مطلوب‌تری وارد نماید.

وی با اشاره به ارتقای فرهنگ شهروندی در حوزه پسماندهای خانگی و ساختمانی، گفت: مشارکت شهروندان پیش‌شرط و زیرساخت اصلی خدمات‌رسانی مطلوب مجموعه مدیریت شهری است.

نوشته های مشابه
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
هتل «مدینه‌المعصومه(س)» در قم افتتاح شد
اجلاس صحیفه‌پژوهان در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود
ترجمه کُردی «صحیفه سجادیه» رونمایی شد
جزئیات فروش‌ بلیت فیلم‌های جشنواره فجر در قم اعلام شد
همایش تفسیر تسنیم در قم برگزار می‌شود
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.