اجرای پروژه پیاده‌روسازی در منطقه ۶ قم

مدیر منطقه ۶ شهرداری قم از اجرای پروژه پیاده‌روسازی در بلوار توحید خبر داد و گفت: همچنین پیاده‌روسازی خیابان ۲۰ متری مطهری انجام‌شده و ادامه خیابان کشاورز نیز امسال کامل خواهد شد.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
اجرای پروژه پیاده‌روسازی در منطقه ۶ قم
شناسه : 58596 | انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، احمد ترکمن به اهمیت پیاده‌روسازی منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم منطقه ۶ تلاش برای بهسازی پیاده‌روهای منطقه است.

وی پیاده‌روسازی بلوار توحید را موردتوجه قرارداد و افزود: یک‌طرف بلوار توحید پیاده‌روسازی آن به‌صورت کامل انجام‌شده و اجرای طرف در دیگر بلوار در دستور کار قرارگرفته است.

مدیر منطقه ۶ شهرداری قم تصریح کرد: همچنین پیاده‌روسازی خیابان ۲۰ متری مطهری انجام‌شده و ادامه خیابان کشاورز نیز امسال انجام و کامل خواهد شد.

وی به اجرای لوله‌گذاری آب خام نیز اشاره کرد و گفت: یکی از کارهای مهم قبل از پیاده‌روسازی لوله‌گذاری برای آب خام است که در تمام‌مسیرها در حال اجرا بوده تا آبیاری باغچه‌های طولی با تانکر انجام نشود.

ترکمن از اجرای لوله‌گذاری خیابان سوم خرداد خبر داد و خاطرنشان کرد: لوله‌گذاری خیابان گنجوی، ۲۰ متری مطهری، خیابان سوم خرداد و امامزاده ابراهیم(ع) به‌صورت کامل انجام‌شده است.

نوشته های مشابه
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
هتل «مدینه‌المعصومه(س)» در قم افتتاح شد
اجلاس صحیفه‌پژوهان در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود
ترجمه کُردی «صحیفه سجادیه» رونمایی شد
جزئیات فروش‌ بلیت فیلم‌های جشنواره فجر در قم اعلام شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.