گرمخانه شهرک فاطمیه قم احداث می‌شود

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از انعقاد قرارداد احداث اسکلت گرمخانه با دو هزار مترمربع زیربنا در انتهای شهرک فاطمیه خبر داد و گفت: احداث این گرمخانه از مصوبات سفر رئیس‌جمهوری به قم بوده و پس از بهره‌برداری و تکمیل در اختیار اداره‌کل بهزیستی قم جهت ساماندهی گروه هدف قرار خواهد گرفت.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
گرمخانه شهرک فاطمیه قم احداث می‌شود
شناسه : 58265 | انتشار : ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۹   پرینت

به گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، عباس حلوایی‌زاده با اشاره به برنامه‌ریزی برای احداث گرمخانه در قم، اظهار داشت: در قالب سفر رئیس‌جمهور به قم در دی‌ماه سال گذشته، بودجه ۳ میلیارد تومان برای احداث گرمخانه تخصیص‌یافته است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ادامه داد: قرارداد احداث اسکلت گرمخانه در ۲ هزار مترمربع زیربنا منعقدشده و عملیات خاک‌برداری و فونداسیون اجرایی آن در دستور کار شهرداری قم قرارگرفته است.

وی بابیان اینکه این گرمخانه با همکاری و مشارکت استانداری، شهرداری و بهزیستی در حال احداث است، اضافه کرد: این گرمخانه در دوطبقه، پس از بهره‌برداری و تکمیل در اختیار اداره کل بهزیستی قم جهت ساماندهی گروه هدف قرار خواهد گرفت.

حلوایی زاده اضافه کرد: قرارداد تکمیل اسکلت این گرمخانه به میزان ۸ میلیارد تومان نهایی شده و تلاش می‌شود این طرح در کمتر از یک سال در انتهای شهرک فاطمیه به بهره‌برداری برسد.

نوشته های مشابه
سرپرست اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم منصوب شد
نقد فیلم «پیرپسر»/ «شتاب کردم که آفتاب بیاید، نیامد»
نقش باد غالب در ریزگرد‌های استان قم
همایش علوم اسلامی و انسانی دیجیتال در قم برگزار می‌شود
برنامه هیئات مذهبی قم در دهه اول محرم
نقد فیلم «زیبا صدایم کن»/ پدری با گل‌های کاغذی
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.