مراجعه روزانه ۵ هزار زائر به پایانه‌های مسافربری قم

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری قم از مراجعه روزانه بالغ بر ۵ هزار زائر به پایانه‌ها خبر داد و گفت: در تمامی پایانه‌های مسافربری و پارکسوارهای سازمان به‌صورت شبانه‌روزی خدمات‌رسانی انجام می‌شود.
پایگاه خبری شهر بیست (shahr20.ir) :
مراجعه روزانه ۵ هزار زائر به پایانه‌های مسافربری قم
شناسه : 57846 | انتشار : ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۲   پرینت

به‌گزارش «شهر بیست» به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید رضا حسینی با اشاره به اینکه در این ایام روزانه بالغ بر ۵۰۰۰ نفر زائر به پایانه‌های این سازمان مراجعه می‌کنند، تمهیدات لازم جهت ارائه خدمات مطلوب به زائرین دیده شده است.

وی افزود: تمامی نیروهای سازمان به صورت آماده‌باش و شیفت‌بندی در پایانه‌ها حضور دارند و در تمامی پایانه‌های مسافربری و پارکسوارهای سازمان به‌صورت شبانه روزی خدمات رسانی انجام می‌شود.

حسینی همچنین از فعالیت واحد گشت، نظارت و بازرسی سازمان جهت رفاه حال زائرین خبر داد و افزود: در کنار نیروهای خدوم راهداری به صورت مستمر از نحوه فروش بلیط و فعالیت شرکت‌های مسافربری بازدید و با متخلفین برخورد و اعمال قانون می‌شود.

نوشته های مشابه
برنامه اولین روز جشنواره فیلم فجر در قم/ «پسر دلفینی۲» مهمان قمی‌ها می‌شود
سینما «ونوس» میزبان اهالی فرهنگ و هنر قم در جشنواره فجر می‌شود
هتل «مدینه‌المعصومه(س)» در قم افتتاح شد
اجلاس صحیفه‌پژوهان در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود
ترجمه کُردی «صحیفه سجادیه» رونمایی شد
جزئیات فروش‌ بلیت فیلم‌های جشنواره فجر در قم اعلام شد
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.